WijZ organiseert Kertdiner 2011

Zwolle – Voor senioren die op 2e Kerstdag willen genieten van een heerlijk 4-gangendiner en een vrolijk entertainmentprogramma, is er het Kerstdiner 2011 in WijZlocatie de Terp. Dit is een gezamenlijk initiatief van het COSBO en WijZ.

Het kerstdiner op 2e kerstdag is een goede Zwolse traditie die in ere wordt gehouden door Cosbo Zwolle (de samenwerkende ouderenbonden) en  WijZ. Het is eigenlijk meer dan een diner: van 10.30 tot 15.00 uur wordt er een programma geboden met veel activiteiten, cultuur, vermaak en versnaperingen. Het programma is onder meer voorzien van een optreden van het Dobbe-koor, met smaakvol kerstrepertoire, spelletjes, een gedenkwaardige kersttoespraak van Cosbovoorzitter Gerrit van de Brug, spelletjes, koffie, thee, een borreltje en wat lekkers en natuurlijk het uitgebreide  4- gangen diner. Deze geheel verzorgde dag is bedoeld voor mensen die de tweede Kerstdag graag met anderen willen doorbrengen. Het is dus niet alleen voor leden van de ouderenbonden maar voor alle Zwolse senioren. Mensen die het lastig vinden om alleen te komen mogen een begeleider meenemen.

Op 2e kerstdag opent WijZlocatie de Terp (Radewijnsstraat 1) om 10.00 uur haar deuren voor de gasten. Om 10.30 uur begint het programma. Er zijn nog (beperkt) kaarten à € 10,- verkrijgbaar via de deelnemende bonden (PCOB, KBO en ANBO) en via WijZlocatie de Terp, 038 8 515 740.

Artikel delen: