Kerstmarkt Dieze-Oost

Zwolle – Woensdagmiddag vond op het Simon van Slingelandtplein een gezellige Kerstmarkt plaats. De markt werd georganiseerd door Travers.

14-12-2011_kerstmarkt_dieze-oost_travers_2.jpg

Op deze Kerstmarkt waren o.a. een draaimolen, konden kinderen op een pony rijden (ondersteund door mensen van de Ramshorst), was er een workshop kerstverlichting maken, een springkussen, een kleine kerstmarkt met kraampjes voor nieuwe en tweedehands spulletjes, kerststukjes maken, een Pannakooi (aanngeboden door Youth for Christ), een sneeuwmachine, glühwein en soep.

14-12-2011_kerstmarkt_dieze-oost_travers_1.jpg

14-12-2011_kerstmarkt_dieze-oost_travers_3.jpg

14-12-2011_kerstmarkt_dieze-oost_travers_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. kerstmarkten in Nederland stellen niks voor, kraampjes van een paar planken en een zeil… totale afgang vergeleken met de grote kerstmarkten in D?sseldorf waar ik dit weekend was!


  ⚠️ Meld

 2. apels en peren vergelijken is makkelijk he vindt vergeleken met verleden jaar wel een vooruitgang en ja als er geen mensen komen wordt nooit gezellig
  Wees blij dat men blijft proberen toch niemand anders doet het.

  En volgend jaar zelf is een iede in brengen misschien om te laten zien hoe moet
  vrolijke kerst ieder de snert was lekker trouwens connectingarts en heb mij prima vermaakt


  ⚠️ Meld

 3. Het is altijd makkelijk iets af te kraken , toch zie ik vrolijke kinderen dus zo treurig was het allemaal niet. Maar ik begrijp dat “D” en “Freddy” volgend jaar zelf iets gaan organiseren ??
  Vergeleken met vorig jaar zie ik alleen maar verbetering.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.