Auto te water aan Stuurmansweg

Zwolle – Woensdagavond rond 20.52 uur raakte ten noordwesten van de wijk Stadshagen, aan de Stuurmansweg, een 77-jarige automobiliste uit Zwolle met haar auto te water in een brede sloot. Ze raakte bij dit eenzijdige ongeval niet gewond.

stuurman.jpg

De bejaarde Zwolse reed met haar auto op de T-splitsing Stuurmansweg met de Scholtensteeg rechtuit. Hierdoor kwam zij met de voorzijde van haar auto in het water tot stilstand. De autoruiten waren beslagen waardoor de automobiliste waarschijnlijk de verkeerssituatie niet goed heeft overzien, met alle gevolgen van dien. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

stuurmansweg_1.jpg

stuurmansweg_3.jpg

stuurmansweg_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 19
 1. ik blijf erbij… renault rijderds zijn geen beste rijderds. of ze rijdem altijd langzaam. waar 50 mag rijden ze 40 of trekken erg sloom op. vooral als het groene autos zijn. let er maar eens op.


  ⚠️ Meld

 2. Nog stommer, de auto onbeheerd achterlaten zodat andere weggebruikers zich rot schrikken en alle hulptroepen inschakelen!! Duur grapje, politie, brandweer, ambulance, duikers iedereen was supersnel ter plaatse!!!!


  ⚠️ Meld

 3. Nog stommer, de auto onbeheerd achterlaten zodat andere weggebruikers zich rot schrikken en alle hulptroepen inschakelen!! Duur grapje, politie, brandweer, ambulance, duikers iedereen was supersnel ter plaatse!!!!

  Is de bestuurster na het ongeluk dan bij de auto weg gegaan, zonder het ongeluk te melden, en hebben toen anderen de hulpdiensten ingeschakeld, omdat ze niemand aantroffen in of bij de auto?


  ⚠️ Meld

 4. Mirber is wel een duur grapje maar wordt vergoed door de verzekering hoor als je maar wel de politie hebt gebeld anders niet.De politie belt dan de berger of sleepdienst en brengt de auto waar je hem hebben wilt en wordt allemaal vergoed.Heb het met mijn auto ook gehad , die had ik toen geparkeerd naast een sloot bij Noordwijk en vergeten de handrem erop te zetten.Toen er een dikke bus voorbij wam ging mijn auto vooruit rijden en gleed de sloot in.Een meneer die daar woonde wees me erop eerst de politie bellen anders betaald de verzekering niets


  ⚠️ Meld

 5. @bennie: dat heb ik met volvo’s…
  @GeenIdee: het is een rijdster….
  Wel sneu trouwens, maar ik hoop dat ze de volgende keer wacht tot haar ruiten niet meer beslagen zijn dan, als dat de oorzaak was.


  ⚠️ Meld

 6. Ik lees nu dat het een 77 jarige bestuurster betrof, ik hoop dat het goed met haar gaat.
  Achteraf ben ik blij dat ik voor niets 112 heb gebeld, ik had het mezelf nooit vergeven als iemand in de auto had gezeten en ik was lekker doorgereden!!!


  ⚠️ Meld

 7. Rijbewijs inleveren !

  Ok, Bennie overschat zichzelf een beetje en haalt geen 10 voor spelling, maar dat is toch geen reden om zijn rijbewijs meteen maar af te pakken?


  ⚠️ Meld

 8. Het is nog veel triester als je bij de Esso op de hoek hoort dat er een auto in de sloot ligt en de mensen die er over staan te praten gewoon rustig en relaxed aan een bakje koffie staan te drinken ipv hulpdiensten te bellen ! En als de gemeente iets meer had gedaan aan verlichting had dit niet hoeven te gebeuren.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.