Arne Slot jaar langer bij FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft woensdagmiddag een akkoord bereikt met Arne Slot. Het contract werd met één seizoen verlengd. Tijdens de winterstop van volgend seizoen vindt er een evaluatie plaats, waarbij wordt besproken of het contract nogmaals wordt verlengd. Daarnaast wil FC Zwolle Arne Slot graag behouden ook na zijn voetbalcarrière.

Wanneer Arne zijn voetballoopbaan beëindigt, tekent hij een driejarig contract bij de club waarmee hij zijn maatschappelijke carrière kan starten. Slot heeft ambities op het technische vlak, als trainer bijvoorbeeld. Maar de club staat ook open voor een commerciële functie, al heeft de aanvoerder dat nog nooit eerder gedaan. Er moet op dat moment ook maar een functie vrij zijn. Arne Slot is bezig aan zijn tiende seizoen in het blauw-wit. In 1995 kwam hij voor het eerst uit voor de selectie van FC Zwolle. Na de promotie in 2002 vertrok hij naar NAC Breda en later kwam hij uit voor Sparta. In 2009 keerde hij terug op het oude nest en is hij als aanvoerder een belangrijke waarde in het elftal van Art Langeler. Deze week werd Slot genomineerd voor de Gouden Stier van de Jupiler League.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Het lijkt erop dat FC Zwolle tijdens de winterstop zelf niets gaat doen en naar de anderen gaat kijken hoe die beter worden. DOE zelf iets en stel zo het kampioenschap veilig!!


    ⚠️ Meld

  2. Ik zou maar vast een paar centjes gaan sparen voor de opvolger van Arne. Als volgend seizoen (na promotie:D) het tempo flink omhoog gaat, en de FCZ elke wedstrijd maar moet zien dat het in balbezit komt, en blijft, zal Arne dat de hele wedstrijd niet meer vol kunnen houden. Maar hij zou zijn opvolger al wel in kunnen werken;)


    ⚠️ Meld

  3. Eerst maar eens die voorsprong vast willen houden. Remember vorig seizoen toen Ars met zijn pokerspelletjes en al het gedoe wat daarna kwam (publiek geheim) eigenhandig het kampioenschap om zeep hielp, en moest vertrekken.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.