FC Zwolle verliest eerste play-off wedstrijd

FC Zwolle plaatste zich afgelopen vrijdag als laatste voor de play-offs. Maar de ploeg van trainer Jan Everse stelde daarin teleur met een nederlaag op ‘eigen’ veld. In Emmen verloor FC Zwolle dinsdagavond met 0-1 van FC Dordrecht.

Eddy Putter zorgde ervoor dat FC Dordrecht de beste papieren heeft om de volgende ronde te halen. De spits tekende voor de enige treffer in Emmen, waar Zwolle naar uitweek vanwege de sloop van het eigen Oosterenk Stadion. Zaterdag 5 mei speelt FC Zwolle de uitwedstrijd in een reeks van ‘best of three’. Zwolle zal moeten winnen in Dordrecht om een derde wedstrijd eruit te slepen.


Eddy Putter maakt hier het enigste doelpunt van de avond


Martin Reinders startte vandaag in de basis

Lees verder voor meer foto’s

 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Hahahahahahahahahaha
  Reinders in de basis!
  Jammer dat ze verloren hebben trouwens!
  Hey P. eindelijk weer een thuiswedstrijd die je vanaf de het veld mocht fotograferen!? ;D


  Maak melding

 2. Waar is Everse in gods naam mee bezig om Reinders in de basis op te stellen??Belachelijk geef je eigen spelers eerst een kans!!  Maak melding

 3. Reinders is toch gewoon een ‘Zwolle-eigen’ speler?!? Als Everse (zonder n) vindt dat Reinders meer kan brengen dan bijv. iemand uit de beloften, dan moet hij gewoon Reinders opstellen.

  Op dit moment is resultaat nu eenmaal belangrijker dan persoonlijke groei van de jonkies.


  Maak melding

 4. Persoonlijke groei van de jonkies is belangrijker voor de lange termijn, dan het korte termijn succes van een passant cq. trainer.
  Op dit moment is succes (promotie) niet goed voor FC Zwolle, aangezien ze dan volgend seizoen met een triest diepterecord de Eredivisie weer uitknikkeren.
  Gedegen en rustig het team en de club weer opbouwen brengt langdurende successen.  Maak melding

Reageer