Deep ontmoet Diepgang op tweede Kerstdag

Zwolle – Na twee lange kerstdagen vol familieverplichtingen biedt Zwols poppodium Hedon maandag 26 december de ultieme uitlaatklep. De Rotterdamse clubnacht DIEPGANG en Hedon’s terugkerende concept DEEP sluiten de handen ineen tijdens DEEP meets DIEPGANG en dat betekend de hele nacht losgaan op een overdosis aan ongegeneerde Deephouse, Techhouse en Techno. Hertz & Vibes en residents Roy El Kei en Joshua Kayn voeren de line-up en daarmee is Tweede Kerstdag in vertrouwde handen.

Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan (Roy El Kei) met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Hij werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland. Onlangs was hij nog op tour door Azië en Australië, maar natuurlijk staat hij ook gewoon achter de draaitafels van Hedon als vast gezicht van DEEP.

Hertz & Vibes

Twee creatieve jongens achter het deck met een dj-set waar niet eenvoudig één label op te drukken is. Hertz & Vibes draaien een solide mix van diepe,- techy house, minimal en techno gedreven door groovende basslijntjes en funky ritmes. Via de finale van de Dommelsch TWSTD DJ contest in 2007 stevenen ze door naar een eigen clubnacht genaamd DIEPGANG in Rotterdam. Vanavond komen ze je laten horen waarom dit zo’n succes is.

Joshua Kayn

In de afgelopen jaren is Joshua Kayn uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dancescene. Als resident van DEEP heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een artiest met een eigen herkenbare sound. Met invloeden van house, progressive en techno is zijn volwassen muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen. Tijdens alle voorgaande edities van DEEP heeft Joshua bewezen dat hij met zijn gevarieerde platenkeuze altijd garant staat voor een dynamische set.

DEEP MEETS DIEPGANG

Line-up: HERTZ & VIBES / ROY EL KEI / JOSHUA KAYN

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Maandag 26 december

Open / aanvang: 23:00 uur

Entree: € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Leeftijd: 16+

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: