Aanranding bij station in Zwolle

Zwolle – Donderdagavond rond 21.10 uur werd er door Burgernet opgeroepen uit te kijken naar een verdachte van een aanranding bij het station in Zwolle. De politie was met een aantal eenheden bij het station paraat en zocht onder andere met behulp van een speurhond naar een man.

Signalement: een ongeveer 40-jarige blanke man met een fors postuur. De man draagt een blauwe spijkerbroek, blauwe coltrui en een blauwe muts op zijn hoofd. De man zou zich na de melding nog bij het station hebben opgehouden. De Burgernetactie werd rond 21.54 uur afgesloten. Er werden voor de actie 565 mensen benaderd. De verdachte werd na een zoekactie aangetroffen en aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Idd Ingrid…tjonge al die berichten. En voor 2012: mensen die psychiatrische hulp nodig hebben moeten (waar ze nu nixxx betalen) 200 Euri neerleggen!!! Denk je dat ze dat gaan doen? Juist…..nog meer ontspoorden en hulpweigeraars (te duur) op straat >:(>:(>:( Denken die s*kkels mee te bezuinigen: levert alleen maar meer overlast, ergernis en kosten op! ……in de hoop dat ik ongelijk krijg, groet ik je.


  ⚠️ Meld

 2. @henri. Of je wel of geen bericht krijgt hang af van het adres die je hebt opgegeven bij Burgernet, niet van de zendmast en jou telefoon.


  ⚠️ Meld

 3. Ik woon in Assendorp en ik heb wel een bericht gekregen van burgernet! Al een aantal keer overigens, ik vindt dat een goede zaak!


  ⚠️ Meld

 4. Ik woon direct aan het station aan de zuid kant en heb wel een melding gekregen! Bij het afmelden van de actie voor burgernet werd mij verteld dat er een verdachte was aanhouden. Actie geslaagd dus!


  ⚠️ Meld

 5. Burgernet zielige vertoning.
  Bij de politie werken 55.000 mensen. Moet we dan ook nog de burger inschakelen? Gevaarlijke situaties krijgen we dan. Een buurman die met een geweer of knuppel gaat rondlopen door de buurt. Levensgevaarlijk! Communistische toestanden die we met elkaar toch niet willen in Zwolle?


  ⚠️ Meld

 6. Een buurman die met een geweer of knuppel gaat rondlopen door de buurt

  dat is niet de bedoeling -snap je toch wel 😮

  maar hij is gepakt;) zo koopman zei 10:09 uur8)


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door Koopman, op 16 december 2011 om 10:09
  Ik woon direct aan het station aan de zuid kant en heb wel een melding gekregen! Bij het afmelden van de actie voor burgernet werd mij verteld dat er een verdachte was aanhouden. Actie geslaagd dus!

  Ere wie ere toekomt….al is me hier niet helemaal duidelijk WIE de eer toekomt: We’ve got em!


  ⚠️ Meld

 8. @Zwolleschoon
  Je hebt blijkbaar de informatie van Burgernet goed doorgelezen? Want uit je reactie blijkt namelijk allerminst dat je een lapzwans bent die het eerste het beste wat in zijn hoofd opkomt in het wilde weg zwamt.

  @Tsja
  Inderdaad. Die groep wordt ook alsmaar groter 😉


  ⚠️ Meld

 9. @ Ingrid, gister 21:34. Vandaag zomaar in een uurtje op www:

  12:19 Een Rotterdamse leerlinge is vanmorgen gewond geraakt na een steekpartij op school.
  11:47 ‘Katholieke kerk wist van misbruik’
  11:44 Zeilpedo opgepakt in Cambodja
  11:14 PVV staat niet op voor de doden

  10:09 hier rept gelukkig over een aanhouding :D:D:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.