Gewonden na aanrijding op fietspad Spoolderbergweg

Zwolle – Een meisje van 11 jaar uit Zwolle en een 17-jarige jongen uit Oldebroek raakten donderdagmorgen 15 december gewond nadat ze op de Spoolderbergweg tegen elkaar aan waren gereden. Beide personen reden op het fietspad.

Het meisje reed op haar fiets en wilde linksaf slaan. Daarbij hield ze vermoedelijk geen rekening met de jongen, die achter haar op een scooter reed. De jongen kon haar niet meer ontwijken en ze kwamen ten val. Het meisje liep schrammen en blauwe plekken op. De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege beenletsel.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Tegenwoordig steekt ook niemand meer zijn hand uit bij links/rechts afslaan.Wil natuurlijk niet zeggen dat dit hier ook gebeurd is.Maar ik sta regelmatig te wachten bij het Hanzebad als ik de v,Karnebeektunnel in moet,voor niets,omdat links afslaande fietsers hun hand niet uitsteken.En dat gebeurd niet alleen daar,maar ik zie het overal.


  ⚠️ Meld

 2. En als je geluk hebt hebben ze de verlichting voor elkaar.
  als je ziet hoeveel mensen er geen verlichting hebben.
  Dan is het maar hopen dat je ze ziet >:(:o
  niet gezegd dat het hier het geval was, maar wou het wel ffies kwijt.


  ⚠️ Meld

 3. of je rijdt op een rotonde en je gaat staan wachten op een fietser,er is zelfs oogkontakt,dus ze weten dat je op ze staat te wachten:o
  slaan ze gewoon af en had je dus eigenlijk gewoon door kunnen rijden……..
  aan het verkeer deelnemen doe je MET Z’N ALLEN:o

  DENNIS BUIJS.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.