Sportacrobaten naar wedstrijden in Bulgarije

Donderdagochtend 3 mei vertrekken 10 acro-gymnasten van WRZV-Landstede samen met hun trainers naar Bulgarije om daar deel te nemen aan een internationale wedstrijd. Het was een van de wensen van Emil Angelov, trainer van de landstede sportacrobaten en zelf afkomstig uit Bulgarije.

In Bulgarije staat sportacrobatiek hoog aangeschreven en Emil Angelov heeft in zijn jongere jaren vele succes behaald zowel nationaal als internationaal uitkomend voor Bulgarije. Bij de damesparen zullen deelnemen Miranda van Duuren, Godelieve van Huisstede en Jiska Steenbeek en Nicole Kuperus. Bij de damestrio’s Chantal Obbink, Annelies Steenbeek en Sanne Bakker.  De teams zullen uitkomen op het hoogste niveau. Het trio Anouk van der Berg, Pauline Diender en Annemaaike Kruisselbrink reizen wel af naar Bulgarije maar zullen alleen aan trainingen deelnemen dit i.v.m. een blessure van een van de dames. Ook trainer Ben Romijn zal deel uitmaken van de delegatie.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De teams vanochtend al vroeg vertrokken. Voor alle teams heel veel succes. Zwolle wordt weer eens op de kaart gezet met deze mooie sport.


    Maak melding

Reageer