Zwollenaar ramt lantaarnpaal

Zwolle – Een 32–jarige man uit Zwolle is in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 december zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij onder invloed van alcohol zijn auto bestuurde.

Agenten zagen de man nadat hij op de Middelweg met zijn auto tegen een lantaarnpaal was aangereden. Hij blies 675 ug/l. Er is proces–verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod van zeven uur opgelegd.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. pv ok, 7 uurtjes niet rijden (wou ie toch net gaan slapen) MAAR PAK EM IN DE GELDBUIDEL!…..Geld en tijd zijn uberbelangrijk, ff brommen komt ook wel aan. Maar eerst pegels, bitte!


  ⚠️ Meld

 2. Het valt me op dat er uberhaupt een stel lantaarnpalen in geel plastic gewikkeld als aluminium stompen niksnutterig staan te staan. Alleen aan de Merwedelaan al twee (kruising Grevelingen, en in de buurt van Roelingsbeek) Of is dat stormschade?


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Quesjer, op 18 december 2011 om 19:36
  Het valt me op dat er uberhaupt een stel lantaarnpalen in geel plastic gewikkeld als aluminium stompen niksnutterig staan te staan. Alleen aan de Merwedelaan al twee (kruising Grevelingen, en in de buurt van Roelingsbeek) Of is dat stormschade?

  Rekening zijn nog niet betaald door de verzekering


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.