Sportiviteit tijdens winterstop bij Be Quick’28

Zwolle – Het mag dan voor de voetballers bijna winterstop zijn, de voetbalvereniging Be Quick ’28 zit deze winter allerminst stil. Op het sportpark aan het Stadionplein worden komende tijd allerlei activiteiten georganiseerd.

bequick.gif

In de kerstvakantie gaat Be Quick een jeugdvoetbaltoernooi organiseren voor C- en D- teams. Het betreft hier niet alleen standaardteams maar ook lagere C- en D- teams. Deelnemende Zwolse clubs zijn SVI, ZAC, Berkum, CSV en Be Quick. Uit Meppel doen Alcides en FC Meppel mee en Olympia ’28 uit Hasselt maakt het deelnemersveld compleet. Het toernooi is verspreid over vier speeldagen: 27 december, 30 december , 4 januari en 6 januari. Het volledige wedstrijdprogramma is te vinden op www.bequick28.nl. Het eerste elftal van Be Quick organiseert op 30 december a.s. voor de tweede keer een oliebollenactie. Iedereen die oliebollen wil bestellen kan informatie hierover vinden op www.bequick28.nl . De bestelling kan op 30 december worden afgehaald in de kantine. De opbrengst van de actie gaat naar de club.

Op 7 januari zijn er bij Be Quick de jaarlijkse nieuwsjaarsactiviteiten. Behalve een clinic door het eerste elftal en kleine voetbaltoernooien zal er op deze dag door het tweede elftal van de club een sponsorloop worden georganiseerd. De opbrengst van de sponsorloop zal ten goede komen aan Be Quick, maar ook aan Respo International. Respo International is een organisatie die zich inzet voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Respo International is gelieerd aan de Hogeschool Windesheim en heeft als doel om sport- en bewegingsprogramma’s aan te bieden in deze landen. Voor meer informatie kun www.respo.org raadplegen.

Artikel delen: