Het weer: kans op regen of sneeuw

Zwolle – Maandag begint de dag met een enkele bui aan de westkust en kans op mistbanken in het binnenland. In de ochtend komt nog op verschillende plaatsen de zon tevoorschijn.

18-12-2011_weerfoto__centrale_harculo_.jpg
Centrale Harculo

In de loop van de dag neemt vanuit het westen de bewolking toe en aan het eind van de middag begint het te regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 3 graden in het oosten en 5 graden in het westen. De wind is matig in het binnenland en vrij krachtig aan de kust en waait uit het westen. Geleidelijk draait de wind naar het zuiden. Maandagavond is het bewolkt en valt in het oosten van tijd tot tijd sneeuw en in het westen regen. In de nacht gaat de sneeuw over in regen. De temperatuur daalt naar 0 tot 2 graden. Dinsdag breekt vanuit het westen de bewolking op sommige plaatsen en maakt het regengebied plaats voor meer losse regenbuitjes. Er staat een vrij stevige noordwestenwind en het wordt maximaal 6 tot 8 graden.

Woensdag wordt een bewolkte dag met af en toe een beetje regen. De maximumtemperatuur komt uit op 6 tot 8 graden. De dagen daarna gaan de temperaturen overdag richting 10 graden en kan af en toe wat regen vallen. Met de nachtvorst is het voorlopig even gedaan.

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.