SoulShake, nieuw dansevenement in Zwolle

Zwolle – Soul, ooit één van de hotste muziekstijlen ter wereld, nu opnieuw uitgevonden en geliefd door velen. Soulvolle songs, groovy beats en funky moves zijn de basis voor SoulShake. SoulShake wordt georganiseerd door SPARX in samenwerking met de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. De eerste editie vindt plaats op 3 maart 2012 met een line-up die er niet om liegt.

Deze avond staat garant voor mindblowing live optredens en dj’s die je hartje sneller doen kloppen. Jenny Lane heeft een betoverende stem die je grijpt en niet meer los laat. Ze tourde met Joss Stone, heeft twee albums gemaakt en schrijft veel voor andere artiesten. Op het podium heeft ze energie voor 10 en neemt ze je mee op een muzikale reis met haar interpretaties van Soul, Pop en Electro. Aïrto heeft met zijn ongelofelijke stem bijna 20 miljoen views op YouTube, is op uitnodiging van Usher himself naar Atlanta geweest en wist de aandacht te trekken van Giel Beelen. In 2011 werd hij Jazz & Soul talent bij radio6 en vlak daarna ook Serious Talent bij 3fm. In 2012 komt zijn album uit dat de soulscene in Nederland op zijn kop zal zetten. Ze won ooit een derde plaats bij de talentenjacht Idols en heeft nu een plaat op haar naam staan met funky, soulvolle popsongs. Charlène laat op de eerste editie van SoulShake zien wat ze in huis heeft met een achtergrond als gospelzangeres, een flinke dosis energie en een fantastische band.  

Jaap Brienen (radio6) en Ome Funk nemen de beats deze avond voor hun rekening en zorgen ervoor dat je niet stil staat! SoulShake: live-muziek voor je ziel en dj’s voor je voeten. Mis het niet!

Kaarten à € 15,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.sparxevents.nl, bij de Nieuwe Buitensociëteit en Plato Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.