Christmas Party wegens succes naar Hedon Zwolle

Zwolle – Vanwege de grote vraag naar kaarten voor het optreden van How To Throw a Christmas Party dinsdagavond a.s. wordt de voorstelling, die oorspronkelijk plaats zou vinden in Theater Kerk The Young Ones, verplaatst naar poppodium Hedon. Hierdoor komen extra kaarten beschikbaar waardoor meer mensen kunnen genieten van deze bijzondere avond vol kwaliteitsmuziek.

Begraaf 30 muzikanten voor 3 dagen onder een dikke laag slingers, sterren en nepsneeuw en dan gebeuren er vreemde dingen. In oktober 2010 namen leden van o.a. Kyteman, The Black Atlantic, Anderson Mensenkinderen, Eins Zwei Orchestra, Blaudzun en Brown feather sparrow in een piepklein kerkje en zonder enig budget, 100% live een dijk van een kerstplaat op, getiteld How to throw a christmas party. Toen nog zonder enige pretenties en vooral voor het ultieme kerstgevoel. Maar de plaat die geboren werd kon natuurlijk niet binnen de muren van een kerkje blijven. Dus wat volgde was een grotendeels uitverkochte tour van 10 shows op een rij. Heel Nederland werd overspoeld met schapen, bellen, slingers en oprecht kerstgevoel.

How To Throw A Christmas Party is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Hedon, Studentertainment, Niek van der Sprong, culturele producties en de theaterkerk van the Young Ones.

HOW TO THROW A CHRISTMAS PARTY

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 20 decemberOpen : 20:00 uurAanvang : 21:00 uurEntree : € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: