Natascha loopt Meters voor mama's

Zwolle – Natascha Sieders, sinds jaar en dag bezoekster en groot fan van Weblog Zwolle, waagt zich dinsdag aan een mooie en spannende uitdaging. Na een enorme prestatie wat afvallen betreft te hebben neergezet gaat Natascha lopen voor Meters voor mama's, de actie van Serious Request. Zij zoekt sponsors. Het geld is voor het Rode Kruis. Een aantal bezoekers van Weblog Zwolle hebben via het zogenaamde Chat Log al geld toegezegd.

Natascha: "Het zit zo, via www.metersvoormamas.nl kun je mij als loper opzoeken. Daar kan je invullen voor hoeveel je mij wilt sponsoren, dat kan per km. ( ook met een tot max. bedrag) of je kan me sponsoren voor een vast bedrag. Ik moet dus, onder aanvoering van de Zwolse citycaptain en rapper Sticks,  een uur lang lopen / wandelen op en nabij het Rode Torenplein in rondjes van 550 meter, en dan gaan ze aflezen hoeveel km. ik heb afgelegd uit een apparaatje wat ik aan me schoen krijg. Ik ga zelf uit van maximaal 7 of 8 kilometer maar misschien is dat wel veel minder. Veel meer zal het absoluut niet zijn, daar is mijn conditie niet toereikend genoeg voor. Dus via deze link https://www.metersvoormamas.nl/sponsor-worden/steun-een-loper-of-de-meters-voor-mamas-actie kan je een loper zoeken, daar zoek je mij: Natascha Sieders, dan kun je dus al je gegeven en je bedragje invullen."

Mocht dit te ingewikkeld zijn kan er natuurlijk 1 van jullie de leiding nemen en t geld verzamelen en dat die ene persoon het dan regelt. Het geld wordt na 26 december afgeschreven.

Artikel delen:
Reacties 89
 1. πŸ™ hihi ik voel me zo vereert πŸ˜€

  Ik ga ontzettend me best doen voor de mama's in oorlogsituaties!!

  En ik zie nu pas hoeveel typfoutjes ik gemaakt heb in dat stukje tekst maar ach het gaat om het doel πŸ˜€

  WLZ en bezoekers BEDANKT, SUPER!! Morgen zal ik na het lopen doorgeven hoeveel euries ik bij elkaar gelopen heb.

 2. Tas,
  De afstand is niet belangrijk maar de gedachte waarvoor je het doet is veel belangrijker.
  Heel veel succes en vooral plezier morgen met je doorzettingsvermogen heb je aangetoond dat je het kunt.:D:D:D

 3. He Tas een heel item "alleen" voor jou πŸ˜‰ Echt super dat je het gaat doen. Ik heb morgen een stagebezoek anders was ik je wel even aan komen moedigen.

  Heel veel succes. Je redt het wel. Hoe ver je komt maakt niet uit. Dat je het doet is veel belangrijker en denk aan alles wat je al bereikt hebt.:D:D:D

 4. Hier staat trouwens niet hoe laat je gaat lopen. Dat is een beetje verloren geraakt in het Chat Log geloof ik.
  Als het goed is heb ik oppas voor Melanie en Sanne, dus misschien dat ik ook nog wel even kom kijken!

 5. Stand sponsering Natascha door WLZ bezoekers:
  Dame,Jan D,Ingrid, Eva, Drama,Appie,Bernard, AssendΓΆrper,Tim,Plantje

  Bericht door Natascha, op 18 december 2011 om 08:30
  Bericht door ingrid, op 17 december 2011 om 22:46

  @Natascha, hoe laat ga je lopen?

  Ik moet tussen 14 en 15 uur me rondjes maken

  IK ga ook heen, kom Natascha aanmoedigen als je kunt.

 6. Bericht door zwolluh, op 20 december 2011 om 11:05
  Ik heb daarnet mensen zien rennen. Moet er niet gewerkt worden?

  Moet jij niet werken in plaats van uit het raam kijken naar rennende mensen?!? >:(

 7. Natascha heeft me nog over willen halen ook mee te rennen (of was dat een andere sponsorloop Natascha?), maar ik ben blij dat ik niet toegezegd heb! Vanochtend is het me aardig in de rug geschoten! Ik moet echt weer eens gaan sporten! (En dan dus rustig aan!)

 8. @Zwolluh heb je ook gesponsert?:D

  @Plantje dat was die kika loop in oktober;)

  @Ingrid, geen idee hoe het gaat maar zou ik jou, als ik je voor die tijd spot, een fototoestel in de handen mogen drukken?

 9. Succes Natascha! Top!
  Ik wilde ook met een collega gaan lopen en hadden vorige week onze baas gevraagd ons te sponsoren, maar die is zonder zijn antwoord te geven lekker op vakantie gegaan πŸ™ Volgend jaar misschien.

 10. Komen er ook fotografen van WLZ? Ik wil de camera wel even meenemen, maar ik krijg daar vaak geen goedkeuring voor. Voordat je het weet doet die kleine hier iets wat vastgelegd had moeten worden πŸ˜‰

 11. :D:D

  Hier ben ik dan! Na 11 rondjes lopen had ik het zwaar en heb ik 2 rondjes gewandeld, daarna ben ik nog weer gaan lopen maar ben wel de tel kwijt geraakt maar ik zal toch tussen de 18 en de 20 rondjes zitten waarvan ik de laatste 2 nog uitgewandeld heb;D

  Zodra ik de officiele mail van SR heb ontvangen met hoeveel ik heb gelopen laat ik het jullie weten uiteraard!

  Ik vond het ontzettend leuk om te doen en wil jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor jullie sponsorschap :D:D

  Plantje en Ingrid, super leuk dat jullie er waren, echt lief!BEDANKT!! Ingrid in t bijzonder omdat je onze spullen bij je wilde houden :-*

 12. Bericht door Joppuh!, op 20 december 2011 om 15:26

  Natascha, knap hoor! Petje af, als ik de route zo zie was ik allang n cafe in gedoken, mogelijkheden zat!

  Ik liep langs t Swolsch cafe, zag t terras en dacht hmmm als t op zaterdag was zou Joppuh daar gezeten hebben;)

 13. Ik zit met spanning te wachten op mail van SR, geen idee wanneer ik dat kan verwachten maar ik ben zoooo benieuwd πŸ˜€ Mijn account is ook al 'leeg' dus daar staat ook niks meer….

  Wat wel leuk was, de omroepster leest ook hier:D Welkom mevrouw de omroepster en bedankt voor de leuke begeleiding:D

  Nu lekker gedoucht en op de bank met een kop thee en dan straks lekker een dikke pizza eten ofzo;D

 14. @plantje, ja leuk om je even te zien. maar inderdaad dit was Natascha haar moment. Ze is volop in de schijnwerpers gezet, de lady speaker zag Harry staan en vroeg, waarvan bent U, hij gaf aan van
  van WLZ en ik kom voor natascha, de bezoekers van WLZ steunen Natascha, ik stond tegen over de lady speaker, en zij zij oh heb ik gelezen. (ze komt uit Dalfsen en daar kennen ze WLZ ook:D).
  En toen vrooeg ze aan Harry wijs haar even aan. Het was niet druk op dat moment. En van het één kwam het ander, en dus ook dat ze 50 + kg is afgevallen.

Reageer