Groots Oud & Nieuw feest in Hedon Zwolle

Zwolle – Het Dubstep en Beats Beyond feest Blizzurd, de hiphopsurpriseparty Beestenboel, het meest spraakmakende concept van afgelopen maanden SABOTAGE en het funky Soulclap komen zaterdag 31 december samen. De succesvolle terugkerende concepten van Zwols poppodium Hedon brengen je tijdens Hedon NYE met een wervelende mix van hiphop, dubstep, alternative en electro de ultieme aftrap voor 2012. De line-up is zeker niet mis met op het affiche o.a. Sticks & A.R.T., Kubus & Rico, Giographic en Gomes.

Dit wordt het grootste Oud & Nieuw feest ooit gegeven aan de Burgemeester Drijbersingel. De zaal van Hedon wordt gevuld door de dampende dubstep bij Blizzurd en de meeste rauwe hiphop van de legendarische hiphopsupriseparty Beestenboel. Voor deze editie is de line-up echter wel bekend gemaakt. Met Sticks & A.R.T., Kubus & Rico, Giographic, Gomes, Pauluz, $imon en Freez op het programma is de oudejaarsavond zeker in vertrouwde handen.

Maar alsof dat nog niet voldoende is kunnen bezoekers tegelijkertijd in het Popfrontcafé terecht. En wel voor een flinke portie dubstep , alternative, electro en hiphop met SABOTAGE en een ultieme mix van soul, funk en jazz van DJ’s Ome Funk en Serch van Soulclap. Een ticket geeft toegang tot beide locaties en heel veel gezelligheid.

HEDON NYE = BLIZZURD x BEESTENBOEL x SABOTAGE x SOULCLAP

Line-up: STICKS & A.R.T. / KUBUS & RICO / GIOGRAPHIC / GOMES / PAULUZ / $IMON / FREEZ / OME FUNK / DJ SERCH

 

Locatie : Poppodium Hedon & Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 31 decemberOpen / aanvang : 0:30 uurEindtijd : 6:00Entree : € 25,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)Leeftijd : 16+

Een ticket geeft toegang tot beide locaties. Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: