Locaties voor carbidschieten Zwolle oudjaarsavond

Zwolle – Tijdens de jaarwisseling mag er in Zwolle op een aantal locaties carbid geschoten worden. Dit mag in de periode 31 december vanaf 10.00 uur tot 1 januari 2012 02.00 uur.

carbid_zwolle.jpg

Het schieten wordt gedaan door personen ouder dan 16 jaar en er mag alleen een bal als projectiel gebruikt worden. Buiten de aangewezen locaties en tijden is het verboden om carbid te vervoeren of te gebruiken.

carbid.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Toch knap he?
  Heb je 15 locaties verspreid over de stad, vinden de jongelui het toch nog nodig om ook op het veldje op de hoek Merwedelaan/Grevelingen carbid te gaan schieten.


  ⚠️ Meld

 2. Tja Arie, wat me opvalt dat tegenwoordig jong en oud zelf wel bepaalt wat goed voor ze is en dat regels en afspraken die zijn opgelegd door de overheid vaker aan de welbekende laars worden gelapt. We zijn een gedoogland geworden en dat moet maar eens afgelopen zijn. Ik pleit zeker niet voor een politiestaat, maar ik zie niet waarom je je niet aan bepaalde afspraken zou houden.


  ⚠️ Meld

 3. @Stadshagenees
  Ben het helemaal met je eens. Ik vraag me altijd af of deze mensen wel een beetje functioneren op het werk, daar kun je toch ook niet alles maar zelf bepalen wat je goed lijkt?


  ⚠️ Meld

 4. Dat zijn wel de meest trieste mensen Stadshagenees

  Op het werk en thuis bij moeder de vrouw durven deze mensen niet zo stoer te doen. Daar zeggen ze braaf ja en amen.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.