Minderjarige scooterdieven gepakt in Stadshagen

 Zwolle – De afgelopen weekenden zijn er bij het winkelcentrum van Stadshagen enkele scooters gestolen. De politie boekte dinsdag resultaat!

De wijkagent van Stadshagen riep onlangs de wijkbewoners op de eigen- en andermans goederen in de gaten te houden. Naar aanleiding van twee zaken zijn er inmiddels 7 minderjarige aangehouden voor diefstal van scooters in Stadshagen. Onderzoek loopt nog.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. In de avond zie je regelmatig dat het wc als jop gebruikt wordt. Ik vraag mij mij telkens af …. Wat bezielen ze in hemelsnaam?

  Tja bij slechte weersomstandigheden geven ze niet thuis. Dat hebben we niet in de hand. Lubbers interneringskampen maar weer van stal halen ?


  Maak melding

 2. Hier in Zwolle zuid in het winkelcentrum is het net zo erg gesteld met die jongeren er zijn 14 jarige knapen die buiten bier staan te zuipen en gewoon bezopen zijn.Als de flesjes leeg zijn gooien ze die de lucht in en vallen kapot op straat.Politie zie je niet met dit slechte weer die rijden rondjes op de hoofdwegen die moeten net als vroeger op de fiets door de straten .als je de jeugd op hun gedrag aanspreekt krijg je een grote bek terug.Zou het werkelijk zo zijn dat de ouders net zo zijn als hier gezegd wordt.Denk dat de controles op het verkoop van het alcohol aan deze jongeren dik vaalt eigenlijk moeten de flesjes zonder statiegeld ook verboden worden want ze liggen in het grasveld of op straat


  Maak melding

 3. @Pieters:
  Tja, statiegeld van ?? 0,10 op een flesje is ook niets. Je zou in dat geval drank in blik moeten verbieden en statiegeld op een flesje moeten verhogen naar ?? 2,50 per flesje.
  Alleen dan voelen ze het in hun portemonnee en brengen ze die dingen wellicht normaal terug.
  Even afgezien van dat 14-jarigen helemaal geen drank zouden mogen kopen….


  Maak melding

Reageer