FC Zwolle Vrouwen verdedigen titel Futsal Toernooi

Zwolle – De FC Zwolle Vrouwen nemen vrijdag 23 december deel aan het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi! Op vrijdag 23 december 2011 spelen FC Zwolle Vrouwen hun eerste partij tegen DESZ TAMEK.

De vorige editie van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi wisten de FC Zwolle Vrouwen met een eerste plaats af te sluiten. Ook dit jaar gaan zij weer voor de winst! Info toernooi: De 24e editie van het traditionele Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi in sporthal Het Vledder in Meppel start op woensdag 21 december 2011. Met een sterk deelnemersveld, de tweede Ladies Night op 23 december én met een nieuw onderdeel: het McDonald’s Jeugd Futsal Toernooi, waarbij zo’n 560 jeugdspelers op drie achtereenvolgende dagen de zaalvloer betreden. Het prijzengeld van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi is wederom verhoogd. De hoofdprijs bij de damesteams bedraagt dit jaar 500 euro. De entreeprijzen zijn hetzelfde gebleven. Volwassenen betalen 5 euro (inclusief lot). Jeugd onder de 18 jaar betaalt 2 euro.

De hoofdprijs van de loterij is een geheel verzorgd voetbalarrangement voor vijf personen. Daarbij kunnen de winnaars niet alleen naar een wedstrijd van SC Heerenveen, maar kunnen ze ook gebruikmaken van een maaltijd en een ‘meet & greet’ bij de Friese profclub.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer