Snelheidscontrole op Gruitmeesterlaan Zwolle

Zwolle – Het team Verkeer van Politie IJsselland heeft dinsdag 20 december naar aanleiding van klachten van buurtbewoners een snelheidscontrole uitgevoerd op de Gruitmeesterlaan.

Twee bestuurders kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid van 30 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 44 km/u.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Mooi dat ze controleren zodat mensen er zich bewust van worden dat ze op een normale snelheid door de straat moeten rijden. De controle moet alleen niet steed op dezelfde tijd en plaats staan. Kom maar eens begin of eind van de dag!!


  Maak melding

 2. Zo, dat is nog eens de moeite waard geweest, wel 14 km/h te hard! Dat valt bijna binnen de onnauwkeurigheid van de meeste snelheidsmeters…

  Als ze nou eens degenen die 50+ rijden gingen aanpakken ipv. dit soort ‘maniakken’ die met een onaangepaste snelheid van wel 44 km/h voorbijrazen.


  Maak melding

 3. Wel 2 keer proces verbaal, 44 Kmh, vreselijk, echt ongehoord, drama’s, 10 jaar de cel in! Wat een overdreven gedoe zeg op die gruitmeesterlaan. Tijd en geld verspilling…


  Maak melding

 4. Als ze nou eens degenen die 50+ rijden gingen aanpakken ipv. dit soort ‘maniakken’ die met een onaangepaste snelheid van wel 44 km/h voorbijrazen.

  Waarom ik nou weer? Ben 57, dit is leeftijdsdiscriminatie! >:(


  Maak melding

 5. Ze staan er altijd op tijdstippen dat er nauwelijks verkeer is (11:00 uur ’s ochtends, etc). Laat ze maar eens in de spits controlleren, tussen 7:30 – 8:30 en vanaf 17:00 uur. Dan wil ik de resultaten nog wel eens zien. De Gruitmeesterslaan wordt namelijk gebruikt als sluiproute als het druk is op de IJsselallee en Ittersumallee/NieuweDeventerweg.


  Maak melding

 6. Ze staan hier inderdaad regelmatig voor mijn deur in flitsende gele reflecterende jassen. Een blind paard ziet ze nog staan 8). Iedereen gaat op de rem…
  Al met al zie je wel resultaat. Mensen zijn zich er nu van bewust dat er af en toe gelaserd wordt en houden zich al een stuk beter aan de snelheid.


  Maak melding

 7. De gruitmeesterlaan bewoner moet niet zeuren want er zijn zelfs mensen uit de gruitmeesterlaan die er hard doorjagen heb ik geconstateerd.De politie die daar heeft staan controleren moeten ze eens in het winkelcentrum zuid de fietsende burgers laten controleren denk dat daar veel meer te verdienen is.Maar de heren agenten zitten waarschijnlijk liver in de auto als dat ze in de kou fietsers moeten aanhouden .Denk ook dat er heel veel gruitmeesterlaan bewoners door het winkelcentrum fietsen en de daar lopende voetgangers de stuipen op het lijf jagen


  Maak melding

 8. @Pieters, je stokpaardje weer. Volgens mij moet jij eens actief de politie/politiek of je buurtbewoners, gaan bestoken met handtekening actie’s. Door het hier steeds weer te vermelden gebeurt er niets.


  Maak melding

 9. @Pieters, klopt je hebt gelijk wijkbewoners moeten zich ook aan de snelheid houden. Maar jij scheert nu wel iedereen over één kam.
  Als er prioriteiten gesteld moeten worden wat betreft veiligheid. Wat heeft er dan meer prio: notoire hardrijders in woonwijken of stoute fietsers in een winkelcentrum?  Maak melding

Reageer