Manifestatie voor dance in binnenstad van Zwolle

Zwolle – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) houdt samen met de Zwolse horeca op vrijdag 13 januari een manifestatie voor een dancefestijn in de stad. Voor het stadhuis wordt het mini-dancefeest Dance4Dance georganiseerd waar zo’n 1000 bezoekers worden verwacht. Een DJ uit Zwolle draait zo’n 2 uur dance muziek. Dat zegt RTV Oost donderdag op haar website.

"De studentenorganisaties willen zo duidelijk maken dat dance niet alleen overlast geeft, maar ook leuk is. Wethouder De Heer van Zwolle wil dance uit de binnenstad weren, omdat het te veel overlast zou veroorzaken. Studentenorganisaties vinden dat de wethouder een complete muziekstroming buitensluit, ook omdat er geen club is in de stad waar danceliefhebbers terecht kunnen. De Zwolse horeca steunt de manifestatie in januari."

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Mooi!! Op de barricades!! Tijd voor revolutie voordat we overgenomen en onderdrukt gaan worden door de plaatselijke azijnzeikers!!


  Maak melding

 2. vanavond enorm getetter van trompetten in de binnenstad bij De Beurs en wat al niet meer. dit oudbollig lawaai mag wel he. weet nog dat zwolle in de race was voor binnen halen glazenhuis nou ben blij voor 3fm dat ze niet in zwolle zijn geweest want dan had ik me helemaal rood geschaamd voor bejaarden kerk stad zwolle! dorp hier is nog erger dan zalk of staphorst


  Maak melding

 3. Ehhh, kan een Studenten Overleg Orgaan zich niet beter bezig houden met de kwaliteit van het onderwijs, volgens mij waren er ín Zwolle toch wat diploma’s uitgereikt die geen enkele waarde hadden?


  Maak melding

 4. @bennie
  Afgaande op uw reactie bent u voor dance in de binnenstad en danceliefhebber(?). Uw verontwaardiging is dan wel selectief, door te benoemen waar u zelf blijkbaar een hekel aan heeft dan wel last van heeft (in Zuid niets van getetter gemerkt trouwens).
  En als u Zwolle dan toch zo’n vreselijke stad vindt gaat u toch verhuizen?  Maak melding

 5. Er van uitgaand dat al de bovenstaande stukjes door studenten zijn geschreven. Daaruit blijkt dan wel dat hun taalniveau meer dan schrijnend is. Dus; ga toch studeren! Chinese studenten gunnen zich geen tijd voor dit soort flauwekul.


  Maak melding

Reageer