‘Beleef Zwolle’ in 2012

Zwolle – ‘Beleef Zwolle’ biedt alles wat u wilt weten over de mogelijkheden in deze stad. De gids staat boordevol goede ideeën voor toeristische activiteiten, evenementen en recreatieve uitstapjes in de stad. Leuk voor zowel de toerist als voor de eigen inwoner. De nieuwe gids is zojuist verschenen en is gratis verkrijgbaar bij VVV Zwolle.

beleefzwolle.jpg

De veelzijdigheid van Zwolle wordt weergegeven in de Beleef Zwolle gids met thema’s als Zwolle beweegt, winkelt, proeft en overnacht. Ideeën voor uitstapjes en de evenementen zijn bijvoorbeeld te vinden onder Zwolle Bruist. Ook zijn er interviews met bekende Zwollenaren zoals Rob Bults, eigenaar van De Verhalenboot en Xplosief over o.a. Zwolle dat in 2012 in het teken staat van Grimmstad. Ook vertelt Elout Hol, artistiek leider van Theater Gnaffel over Zwolle en over zijn theatervoorstellingen. Nieuw is de hotelbijlage met speciaal samengestelde arrangementen, want Zwolle is een meerdaags bezoek meer dan waard.

VVV Zwolle op Twitter

Er valt veel te beleven in Zwolle, kom alvast in de stemming en beleef Zwolle mee op Twitter.

Volg VVV Zwolle op www.twitter.com/vvvzwolle.

Nieuwsgierig geworden? ‘Beleef Zwolle’ is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de VVV winkels in Zwolle en de regio en te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl. In het nieuwe jaar ligt de gids ook bij de toeristisch / recreatieve ondernemers in de stad. Voor informatie kunt u ook langs komen in de VVV winkel, Hoofdwacht, Grote Markt 20 of bellen met tel. 038-4216198.

Artikel delen:

Reageer