Zwollenaar aangehouden voor bedreiging

Zwolle – In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 december werd bij een horecagelegenheid aan de Jufferenwal een 17-jarige man uit Zwolle aangehouden voor bedreiging.

Hij had een portier meerdere malen bedreigd. Hij werd aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik was er vlak naast, de jonge en zijn broer kwamen niet binnen omdat zij allochtonen zijn! die jonge wou de rede weten waarom ze niet binnen mochten, de portier zij ( GA WEG ) hij bleef en hij wou gewoon een rede weten waarom hun niet binnen mochten komen, de Portier duwde de jonge best hard weg, en die jonge was boos en zij later ( blabla niet gehoord ) tegen de portier! toen later kwam er een vriend bij ( Van de Portier ) hij zat samen met zijn vriend te praten, pas later kwam de politie, en de portier en zijn vriend deden samen aangifte! terwijl zijn vriend er helemaal niet bij was! toen later werd die jonge opgepakt door de Politie, die man is een Turkse portier en hij laat zelf zijn eigen volk niet naar binnen, ik zie vaker dat allochtonen die binnen willen komen en dat lukt hun niet! hij heeft standaard de woord ( Vaste Klant ) er komt een Nederlander naar Zwolle, uit Utrecht, hij was op zoek naar een leuke tent ( ONBEKEND IN ZWOLLE ) ik steurde die gene naar Café Joffer en die gene kon makkelijk naar binnen, terwijl hij die dag tegen de allochtonen zij ( Vaste klant ) dat vind ik zelf ( discriminatie ) !!! en als hun geen allochtonen in hun Café willen vind ik dat ze ergens moeten schrijven ( Verbod voor Allochtonen ) terwijl de allochtonen later niet voor schud staan voor de deur? ik hoop dat de Burgemeester er hiervoor iets zal doen, en wat goeds uitbreid.

  Mvg *******.


  Maak melding

 2. Zijn of haar Nederlands kan dan misschien niet zo goed zijn, ik kan het wel begrijpen. En als allochtonen in dezelfde omstandigheden geweigerd worden, dan is dat zeker discriminatie. Maak de volgende keer met je GSM een video voor bewijs.


  Maak melding

 3. Bas, zijn of haar Nederlands vind ik duidelijk, ga met een persoon of groep met betrekking tot een bepaalde sociale omgeving om en leer er wat van, lukt dat niet schrijf dan geen reacties.  Maak melding

 4. Ik kan me wel voorstellen dat een horecagelegenheid alleen een bepaald soort publiek binnen wil hebben. Ze proberen een bepaalde sfeer te creëren waarbij hun gasten zich prettig voelen.
  Maar buiten dat het inderdaad discriminatie is, vind ik het ook kortzichtig. De Zwolse horeca laat zich hier niet van zijn goeie kant zien. Probleem is dat het bijna nooit hard te maken is.


  Maak melding

Reageer