Kortstondige stroomstoring door brand

Zwolle – Vrijdagochtend rond de klok van half tien moest de brandweer uitrukken voor een binnenbrand in een bijgebouw aan de Fivel. In een transformatorhuisje in de wijk Aa-landen had zich door nog onbekende oorzaak een kleine explosie voorgedaan.

22-12-2011_explosie_transformatorhuisje_fivel_1.jpg

De brandweer heeft de brand geblust door middel van een poederblusser. Door de brand hebben enkele huishoudens enige tijd zonder stroom gezeten. De monteur van Enexis heeft het defect verholpen en daarna hadden de mensen weer stroom.

22-12-2011_explosie_transformatorhuisje_fivel_2.jpg

22-12-2011_explosie_transformatorhuisje_fivel_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Op de foto zie ik dat er drie politie agenten staan te kletsen hebben die wel tijd om daar met zovelen te zijn op die plek.Waar je de agenten verwacht daar zie je ze niet of nooit.Laat ze eens een keer wat meer in het winkel centrum Zwolle zuid komen kijken naar de daar fietsende mensen in het voetgangers gebied.En savonds bij het pand van Hanzeland apotheek waar jonge knaapjes van een jaar of 14 bier staan te zuipen en de flesjes daar op de grond gooien.Op de plek van deze foto kunnen ze toch niks doen met drie agenten hier kan wel een agent rapport opmaken


  Maak melding

 2. Niet hier klagen Pieters. Meteen politie bellen en maak even wat foto’s van die jongeren die staan te zuipen en bierflesjes kapot gooien als bewijs. Is toch niet zo moeilijk?


  Maak melding

 3. Beetje flauw om dan meteen aan te nemen dat Pieters er niet al van alles aan gedaan heeft, vind ik.
  Maar als dat niet zo is, dan is een stap richting de politie met tips hoe laat de jongelui zich daar meestal bevinden wel een goede.
  Hoe dan ook is het wel vreemd dat mensen zich tegenwoordig niks meer laten zeggen. Het lijkt niemand iets te interesseren dat er ook kleine kinderen in dat winkelcentrum lopen en ouderen die schrikken van een fietser in een winkelcentrum.


  Maak melding

 4. Pieters loopt hier al wel een jaar te klagen, ook bij onderwerpen waar het helemaal niet om een situatie in Zuid gaat. Ik heb hem nog nooit zelf iets zien ondernemen. Hij klaagt alleen maar.


  Maak melding

 5. Ja ik loop wel te klagen en heb de wijkagent er ook wel eens over aangesproken maar er wordt gewoon niet op gelet . Alleen bij de vrijheid hebben ze nu camera,s aan gelegd en dan verplaatsen zich naar elders .Ze gaan niet in hun eigen straat staan zuipen en waarschijnlijk weten de ouders het niet .Als je ze persoonlijk aanspreekt hebben ze een grote bek en zijn dan met een grote groep daar begin je niks tegen


  Maak melding

 6. Tot nu toe zijn slechts 2 op de 8 reacties ‘on topic’. Wat heeft deze discussie te maken met een brandje in een transformatorhuisje in de Aa-landen?


  Maak melding

 7. Met een poederblusser? Ik hoop voor hun dat ze de afgebeelde co2 blusser hebben gebruikt. Na een spuitbeurtje met poeder kun je al het ijzerwerk afschrijven.


  Maak melding

Reageer