Stephan Rahantoknam nieuwe trainer v.v. SVI

Zwolle – Voetbalvereniging SVI heeft voor het nieuwe seizoen Stephan Rahantoknam aangetrokken als Hoofdtrainer. Hij volgt daarmee Henk Nieuwenhuis op die aan het eind van het seizoen stopt als eindverantwoordelijke bij de Zwolse 3de Klasser.

Het is voor de 36-jarige Zwollenaar de eerste vereniging als eindverantwoordelijke. Momenteel is Rahantoknam assistent-trainer bij Topklasser HHC Hardenberg. Hij tekent voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen.

Stephan Rahantoknam is als speler actief geweest bij CSV’28, BeQuick’28, Spakenburg en WHC. De stap van assistent-trainer naar Hoofdtrainer past prima in zijn ontwikkeling op het trainersvlak. Rahantoknam: “Bij SVI krijg ik de gelegenheid om Hoofdtrainer te worden en ik kan de opleiding voor TC-I volgen. Een mooie kans om opleiding en praktijk te combineren”.

Ook v.v. SVI prijst zich gelukkig met zijn komst. Ze krijgt een jonge en gedreven trainer voor de groep die bovendien de Zwolse voetbalcultuur kent. Een trainer die de jonge spelersgroep van SVI én zichzelf verder kan ontwikkelen.  

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer