Geen plaats in de Herberg

Zwolle – Op zaterdagavond 24 december werd aan de Nijverheidstraat een 44-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats aangetroffen die was weggestuurd bij dak- en thuislozen instelling de Herberg maar daar niet weg wilde gaan.

De man was dronken en stond te tollen op zijn benen. Aan de man werd aangegeven dat hij weg moest gaan omdat hij anders zou worden aangehouden. Binnen een minuut was hij alweer ter plaatse. Hierbij werd hij aangehouden en werd er proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Zwolle – On Saturday December 24th was the Nijverheidsstraat a 44-year-old man with unknown place of residence was found to be expelled from the homeless setting the inn but did not wanted to leave.

  The man was drunk and got to spin on his feet. The man indicated that he had to go because otherwise he would be arrested. Within one minute, he was already on site. In this he was arrested and became official report for public drunkenness.


  Maak melding

 2. Het zijn toch allemaal drinkers die in de herberg verblijven waarom kon deze er niet bij. Dat tehuis trekt juist dit soort dakloze volk naar Zwolle


  Maak melding

 3. Pieters laat ze liever allemaal lekker verrekken. Goede kerstgedachte, hopelijk voor jou kom je nooit in zo’n situatie terecht die je van te voren nooit bedacht had…..


  Maak melding

 4. Blijkt dat Zwolle toch geen Bethlehem is: deze man kon zelfs niet in de stal terecht! Bovendien: hij had ook geen reden om onderdak in Zwolle te zoeken; de volkstelling heeft recent nog plaatsgevonden: Zwolle heeft 120.000 inwoners…


  Maak melding

 5. Aan de man werd aangegeven dat hij weg moest gaan omdat hij anders zou worden aangehouden. Ben wel benieuwd waarheen ze vonden dat hij moest gaan….


  Maak melding

 6. Vroeger gooiden we dat soort lastpakken een nachtje op het stro in de kelders onder het stadhuis.
  Dat was in feite humaner dan ze een proces verbaal te geven (wat ze toch niet betalen) en heensturen (waarheen trouwens?)


  Maak melding

Reageer