Mooie donatie voor IntermeZZo

Zwolle – Afgelopen september vond alweer de zesde editie plaats van de GIBO Veerkracht Trofee. Inmiddels een traditie, met als vast strijdtoneel de haven van het Maagjesbolwerk in Zwolle. Het College van B&W Zwolle eindigde wederom op de 1e plaats, gevolgd door VNO-NCW IJsseldelta op de 2e plaats en de ING Bank op de 3e. Vorige week werd het jaar afgesloten met het aanbieden van twee cheques van € 3000 aan IntermeZZo en de Stichting Roeisloep Stad Kampen.

veerkracht.jpg

Henk Meuleman, directeur regio Zwolle, overhandigde beide cheques en kondigde de 7e editie aan in september 2012 met de nieuwe naam Flynth Veerkracht Trofee, aangezien GIBO Groep Accountants en Adviseurs per 1 januari 2012 verder gaat onder de naam Flynth. IntermeZZo is een kleinschalig en laagdrempelig nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, gelegen op de locatie Sophia van de Isala klinieken te Zwolle. De cheques werden op deze locatie aangeboden aan bestuursvoorzitter Gaston Sporre en coördinator Corine den Hollander van IntermeZZo en aan voorzitter Reijer van ’t Hul van de Stichting Roeisloep Stad Kampen. Deze stichting legt zich toe op het onderhouden en in de vaart houden van een klassieke uit 1948 daterende marinesloep van het type Barkas. De sloep wordt onder andere ingezet voor het zogenaamde ‘bungeeroeien’.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat is weer mooi voor #Intermezzo. Ik hoop dat Corinne, met haar vrijwilligers- en sters ook in 2012 haar werk weer mag voortzetten.
    Forza Intermezzo.


    Maak melding

Reageer