Politie zoekt vrouw in zaak overval op bejaarde man

Zwolle – De politie is op zoek naar een vrouw die vermoedelijk gesproken heeft met de beide verdachten van de overval, vlak voordat deze de woning van de bejaarde man aan de Raam overvielen. Dit gesprek vond plaats op de kruising van de Scheldelaan met de Zwin om ongeveer 16.15 uur.

De politie is op zoek naar de vrouw die op of omstreeks dit tijdstip met twee jongens heeft gesproken en wil graag met deze vrouw in contact komen. Bent u deze vrouw of weet u wie deze vrouw mogelijk is? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Eerder bericht:

Man in woning overvallen

Op dinsdagmiddag 27 december werd omstreeks 16:30 een 87-jarige man uit Zwolle in zijn woning overvallen door twee jongens/mannen. Er werd aangebeld bij de man waarop hij de deur open deed en vervolgens overvallen werd. De woning werd door een van de twee overvallers doorzocht. Een alerte buurman hoorde lawaai in de woning van de Zwollenaar en belde aan om te vragen wat er aan de hand was. Hierop gingen de overvallers er vandoor. Aan de Bachlaan werden door een agent twee personen gezien die aan het signalement voldeden en zich verdacht gedroegen. Op een schoolplein op de hoek Lassuslaan/Bachlaan kon een van de twee, een 16-jarige jongen uit de gemeente Berkelland, worden aangehouden. De ander wist er via de Lassuslaan vandoor te gaan. Door middel van een burgernetactie kreeg de politie vijf tips binnen maar deze hebben nog niet tot de aanhouding van de andere verdachte geleid.

Artikel delen:

Reageer