Jongeren gratis naar Lions Nieuwjaarsconcert

Zwolle – Op zondagmiddag 8 januari wordt in Theater De Spiegel de 18e editie van het traditionele Lions Nieuwjaarsconcert gehouden. “Trut Vocaal” en jazzpianist en -zanger Ruben Hein zullen samen met Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel een programma vol vrolijke muziek brengen, dat perfect past bij het optimisme waarmee een nieuw jaar moet worden begonnen. Uniek is deze keer dat jongeren tot 16 jaar gratis naar het nieuwjaarsconcert kunnen komen luisteren!

De drie dames van Trut Vocaal leggen op haar eigen, vaak hilarische wijze de verbinding in een middagprogramma vol humor en goede muziek. Ruben Hein, finalist in 2007 op het Nederlands Jazzvocalisten Concours, gooide in 2011 hoge ogen op het North Sea Jazzfestival en met zijn live-CD met het Metropole Orkest. Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel is in Zwolle en de Spiegel geen onbekende. Het regionale jeugdorkest met als standplaats Zwolle viert in 2012 het tweede lustrum en zal dit groots vieren in Theater de Spiegel.

De opbrengst van het Lions Nieuwjaarsconcert is deze keer bestemd voor het Jeugdsportfonds. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang tot het concert. Deze kaarten dienen wel gereserveerd te worden bij het bespreekbureau van de Spiegel. Het 18e Lions Nieuwjaarsconcert begint zondag 8 januari om 15.00 uur in Theater de Spiegel.

Kijk voor meer informatie op www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Artikel delen:

Reageer