Zwollenaren figureren in Beatrix, Oranje onder vuur

Zwolle – Aanstaande maandag 2 januari 2012 komt de t.v. serie ‘Beatrix, Oranje onder vuur’ bij de VPRO op de buis. In de serie figureren drie Zwollenaren. Bert en Diana Olsder en Mevr. Bosma. De uitzending start 22.06 uur op Nederland 1.

beatrix.jpg 
De foto die genomen is tijdens een pauze op Slot Zeist, hier werden de opname’s voor het defilé gefilmd…

Het is een vier-delige serie die het verhaal van de Koninklijke familie vertelt. Willeke van Ammelrooy speelt de oudere Koningin en de jonge Beatrix wordt gespeeld door Mara van Vlijmen. De jonge Claus door Ian Bok, en Alexander door Bastiaan Ragas. Maxima wordt gespeeld door Katje Herbers.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. @Ingrid, dat klopt, Bert en Diana zijn beide van het St’ Michaelsgilde, zij coördineren onze figuranten. Daarnaast maken zij veel middeleeuwse kleding


    Maak melding

  2. @Observer, jij hoort daar dus ook bij. Lijkt me een geweldige groep mensen bij elkaar. Die zich met veel plezier inzetten om de historie te bewaren.:) En nu ook weer een stuk historie naspelen. Zij verzorgen dan vast ook de kleding bij de kerstwandeling op Kranenburg.


    Maak melding

  3. @Observer, snap ik wie weet ooit. Wanneer de kinderen de deur uit zijn. En we op zoek zijn naar een nieuwe invulling van onze vrije tijd, om samen te doen.:)


    Maak melding

Reageer