Stichting SeniorWeb Zwolle presenteert nieuw seizoen

Zwolle – SeniorWeb Zwolle presenteert op donderdag 12 januari de cursussen voor het nieuwe seizoen. SeniorWeb verzorgt haar cursussen in het computerlescentrum in WijZlocatie de Terp. De presentatie vindt plaats in de vorm van een open huis van 9.30 tot 12.30 uur. Tijdens dit open huis kan het publiek kennis maken met het cursusprogramma. Er zijn die dag voorlichters aanwezig voor een toelichting, tevens zijn er demonstraties van leuke en interessante toepassingen van diverse computerprogramma’s.

Veel senioren vinden tegenwoordig vanzelfsprekend de weg op de computer en op internet. “Maar de behoefte aan ondersteuning blijft”, stelt Rob de Boer, bestuurslid van SeniorWeb Zwolle. “In de loop van de jaren zien we wel veranderingen: vroeger was de computer iets nieuws en deden we veel minder met internet. Tegenwoordig is de computer veel meer vanzelfsprekend en soms zelfs onmisbaar. In onze cursussen leggen we daarom meer nadruk op de computer als informatiebron en communicatiemiddel. Dat zijn belangrijke functies, zeker voor senioren."

Seniorweb verzorgt een breed scala aan cursussen en Workshops. De cursussen starten in oktober, december en februari. Op 12 januari kan het Zwols publiek kennis maken met de cursussen. Van 9.30 tot 12.30 uur zijn de mensen van SeniorWeb aanwezig om het cursusprogramma toe te lichten en te adviseren bij een keuze daaruit. Daarnaast doen zij diverse demonstraties waarbij de gasten zelf aan de slag kunnen, bijvoorbeeld met fotobewerking, , informatie zoeken op internet en nog veel meer andere leuke en interessante mogelijkheden.Informatie over de cursussen van SeniorWeb Zwolle is te vinden op www.seniorwebzwolle.nl. De open dag vindt plaats in WijZlocatie de Terp, Radewijnsstraat 1 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Artikel delen: