Vrij rustige nieuwjaarsnacht in Zwolle

Zwolle – De jaarwisseling in Zwolle is relatief rustig verlopen. In diverse wijken vonden kleine brandjes plaats. Bij een winkel aan de Melkmarkt vatte een luifel brand. In Berkum werd een woningbrand gemeld aan de Campherbeeklaan. De politie hield deze nacht een tiental personen aan.

De brandweer kreeg de hele nacht door meldingen van kleine brandhaarden en vreugdevuren. Aan de Pieter Steijnstraat werd afval in brand gestoken. Bij een fastfood restaurant aan de Floresstraat werd een stapel pallets in brand gestoken. Aan de Stokmeesterslaan werd een container in brand gestoken. Bij studentenflat de Nieuwe Haven aan de Harm Smeengekade vond een klein brandje plaats. Aan de Van Rossumstraat en de Sint Michaëlstraat werd afval in brand gestoken. Aan de Hornstraat onstond brand in een ondergrondse kliko. Dat was zondagochtend aan de Aagje Dekenstraat ook het geval. Aan de Haringvliet, de Van Yrtebelt, de Welle en de Lorentzlaan werden buitenbrandjes gemeld. Aan de Sterrenmos was er op de vroege zondagmorgen een autobrand. In Diezerpooort werd de hulp van de politie ingeroepen voor een vechtpartij.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Gelukkig nieuwjaar allemaal!

  Bij mij in de straat heb ik tussen 0.00 en 1.00 uur de politie een paar keer langs zien rijden om de boel een beetje in de gaten te houden.. Goed werk!


  ⚠️ Meld

 2. Neem aan dat dit niet zo heel veel voorstelde

  In Berkum werd een woningbrand gemeld aan de Campherbeeklaan.

  Het was voor ons wel ultraduikelijk dat er brand was ja. Mooi dat het schijnbaar meeviel.


  ⚠️ Meld

 3. het was een schuur, en het viel wel mee.. de wind stond de goede kant op, dus geen gevaar voor de omwonenden alleen de wijenbelt moest worden ontruimt


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.