Man probeert gestolen fiets te verkopen

Op woensdag 2 mei rond 11.15 uur is een 24-jarige Zwollenaar aangehouden terzake heling. De man probeerde in het winkelcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan een herenfiets, die hij even daarvoor gestolen had, te verkopen. De man heeft bekend de fiets zonder toestemming van de eigenaar te hebben weggenomen.

Er is echter bij de politie nog geen aangifte binnen gekomen van diefstal van deze fiets. De politie zou graag in contact komen met de eigenaar van deze gestolen fiets, zodat deze retour kan naar de rechtmatige eigenaar. Het gaat om een herenfiets van het merk Batavus, type Cresendo, kleur brons met zilver. Mocht u de eigenaar zijn van deze fiets dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. He ! er werd mij daar laatst ook al een fiets aangeboden toen ik stond te pinnen. Dacht dat het normaal was daar ! :'(


    Maak melding

  2. Als je steelt ben je toch een dief en als je koopt ben je heler. Hoe kan de dief dan voor heling aangehouden worden? kocht ie hem van zichzelf of is dit een typisch gevalletje vromfout?


    Maak melding

Reageer