Beveiliger mishandeld in wijkcentrum Berkum

Zwolle – Bij een wijkcentrum aan de Campherbeeklaan werd op zondagochtend 1 januari een 18-jarige Zwollenaar aangehouden.

politie_logo_4.jpg

De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, had een beveiliger mishandeld en bedreigd. Ook bij zijn aanhouding gedroeg de man zich zeer agressief. De man werd ingesloten op het bureau en kreeg daar proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Nou valt mishandeling nooit goed te praten maar wat er tegenwoordig allemaal wordt toegelaten als beveiliger dat geeft mij ook vraagtekens. Zo is mijn ex ineens ook beveiliger, terwijl hij zijn kinderen en mij mishandeld heeft, kinderen misbruikt heeft en voor diverse beroepen psychisch is afgekeurd omdat hij een onberekenbaar karakter heeft en autistisch is. sorry dat ik het zeg maar die ma van mij klappen krijgen, hoe erg ik mishandeling ook vind.


  ⚠️ Meld

 2. Veruit de meest voorkomende reden van “stapgeweld”

  De man, die onder invloed van alcohol verkeerde,

  Lastig mee om te gaan door verantwoordelijken als portiers. Geen wanklank gehoord echter van onze dochter, die daar ook was. We vonden allen dat er tegenwoordig in de wijken VEEL TE WEINIG van dit soort feesten voor de jeugd zijn. Is het bijvoorbeeld nog in Westenholte?

  Volgens mij is het toen in het leven geroepen om de jeugd een goed alternatief van “op straat hangen” te bieden. Door de jaren heen ook voornamelijk positieve geluiden gehoord……….jammer!


  ⚠️ Meld

 3. Dat is waar Dick. Ik hoorde zelfs dat de subsidies voor deze avonden per 2012 worden geschrapt. Dat zal nog minder mogelijkheden betekenen voor de jeugd om uit te gaan met oud en nieuw. Misschien moet er maar weer eens een jaar flink “gesleept” en gesloopt worden, om de gemeente de ogen te openen voor het feit dat deze avonden essentieel zijn voor een rustige nieuwjaarsnacht.


  ⚠️ Meld

 4. Misschien ben ik naïef maar kijk nou eens wat er aan beveiligers rondloopt, sommigen zou je een lollie geven en in de box stoppen, zo jong zijn ze. En dan moeten ze ‘ons’ beveiligen, dat gaat toch niet? In het winkelcentrum Stadshagen lopen ook geregeld beveiligers rond die niet naar de hangjongeren durven gaan omdat die ‘gevaarlijk’ kunnen zijn. Dan gaan de omstanders maar met die jongeren praten, probleem opgelost.
  Wat doen die zogenaamde beveiligers als er echt een gevaarlijk iemand komt?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.