Zwollenaren duiken het nieuwe jaar in

Zwolle – Op deze Nieuwjaarsdag, precies om 12.00 uur, doken in de Milligerplas in Stadshagen en in de Wijde Aa in de Aa-landen een aantal Zwollenaren het koude water in voor de traditionele Nieuwjaarsduik.

01-01-2012_nieuwjaarsduik_milligerplas_5.jpg
BRRRRR…

Mogelijk doordat de temperatuur van het water dit jaar niet zo heel koud was (net als de buitentemperatuur rond de 10 graden Celsius) waren er meer duikers dan voorgaande jaren naar de recreatieplassen van Zwolle gekomen. Bij de Milligerplas (zie foto’s) organiseerde Judo Zwolle de jaarlijkse duik in het koude water. Eenmaal weer uit het water werden de tientallen badgasten verwend met hapjes, warme chocolademelk en een verwarmde tent.

01-01-2012_nieuwjaarsduik_milligerplas_1.jpg

01-01-2012_nieuwjaarsduik_milligerplas_2.jpg

01-01-2012_nieuwjaarsduik_milligerplas_4.jpg

01-01-2012_nieuwjaarsduik_milligerplas_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
  1. @ Zib

    Die eerste foto toont een nog niet ge├»ntegreerde buitenlander…

    :D:D:D Gelukkig zijn er ook andere voorbeelden…..zo wonen in Westenholte, in misschien wel het kleinste straatje van Zwolle, 2 Friezen naast elkaar die uberge├»ntegreerd zijn….niet eens meer opgefokt raken van H*erenveen :o…..zelfs niet eens meer stug zijn……en als KLAP OP DEN VUURPIJL…….nnnnnnnnnnnnnnnnog niet kruipend terug willen ­čśë

    * Toch klonk het Fries volkslied goed hoor bij De Walden: iedereen ging staan en zong mee………Wij comedyeerden ook wat mee 8)


    Maak melding

Reageer