Blue Hawks start met BeeBall

Zwolle – Een nieuw jaar en een nieuwe sport! Heb jij een zoon of dochter in de leeftijd van 5 tot 9 jaar? Laat hem of haar kennismaken met honkbal. Deze maand start honk- en softbalvereniging Blue Hawks speciaal voor hun met een nieuw team. Kom gratis en vrijblijvend meetrainen.

De Zwolse honk- en softbalvereniging Blue Hawks start in januari met BeeBall. Dit is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 9 jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich snel eigen met de technische vaardigheden van honkbal en softbal.

Nieuwsigierig geworden? Lees meer informatie op www.bluehawks.nl, of stuur een e-mail naar info@bluehawks.nl om je aan te melden. Je traint de eerste paar keer helemaal gratis en vrijblijvend mee.

Artikel delen: