Stunts en circusacts op het ijs in Zwolle

Zwolle – Woensdag 4 januari vindt om 13.00 uur op het ijs van het IJssculpturen festival een speciaal optreden van Holiday on Ice plaats. De Medini Brothers, twee schaatsende broers uit Italië, zijn speciaal voor de shows van Tropicana in Zwolle naar Nederland gekomen.

Aanstaande woensdag geven zij een demonstratie met spectaculaire stunts en circusacts op het ijs om de komst van Holiday on Ice naar Zwolle in te luiden. Aansluitend geeft één van de professionals van Holiday on Ice een schaatsclinic aan kinderen uit de omgeving. Zwolle is de laatste speelstad van de Nederlandse tournee. Hierna vertrekt het ijscircus naar Engeland. Van 4 tot en met 8 januari is Tropicana – ‘The Passion Tour’, de nieuwe familieshow van Holiday on Ice, te zien in de IJsselhallen in Zwolle.

De Medini Brothers

De Medini Brothers Roberto en Enrico komen uit een circusfamilie en zitten al 22 jaar in het vak. Ze zijn al 14 jaar nauw betrokken bij Holiday on Ice en hebben in talloze shows gespeeld waaronder Pinokkio on Ice, Broadway, Exotica en Celebration. Hun verbazingwekkende acrobatiek, humor en excentrieke persoonlijkheid maakt elke rol die zij spelen verrassend en uniek. In Tropicana -‘The Passion Tour’ vertonen zij wederom hun adembenemende schaatsacrobatiek.

Over ‘Tropicana – The Passion Tour

’In Tropicana – ‘The Passion Tour’draait het om passie: passie voor muziek, dans, schaatsen en de liefde! Tropicana vertelt het verhaal van die liefde door te laten zien dat op tal van momenten in de tijd mensen erdoor in vervoering worden gebracht.Het is swingen geblazen op Latin Pop, Big Band ritmes en Rock ’n Roll. Ook zwijmelt men weg op zwoele ballads waaronder de mooiste nummers van Barry Manilow. Op Copacabana, I can’t smile without you en Mandy maken de schaatsers de passie in iedereen wakker!Romantisch ijsdansen, spectaculaire acrobatiek, fantasievolle kostuums met op de achtergrond betoverende beelden op het indrukwekkend grote LED scherm, maken iedereen verliefd op Tropicana.

Michael Boogerd

Begin dit jaar won ex profwielrenner Michael Boogerd met schaatspartner Darya Nucci het succesvolle televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs en verdiende daarmee een plekje in Tropicana. Tijdens de televisieshow spatte de passie al van het ijs en zij wonnen de finale met volle overtuiging. In Tropicana laten Michael en Darya wederom de vonken van het ijs spatten. Ze schaatsen op hun finalekür van Sterren Dansen op het IJs: My heart will go on van Celine Dion en op Work the room, een nieuw nummer van muzieklegende Barry Manilow, die hij onlangs ontmoette in Las Vegas.

Reserveren voor ‘Tropicana’ kan via 0900 300 3000 (45cpm) of via www.holidayonice.nl. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €29,95. Kijk voor speeldata met Michael & Darya op www.holidayonice.nl.

Artikel delen: