Gouden poetsdoek voor medewerkers ROVA

Zwolle – De medewerkers van ROVA werden dindagmorgen 07.15 uur verrast met een leuke start van het nieuwe jaar. Tijdens het traditionele nieuwjaarsontbijt op de ROVA-vestiging in Zwolle werden de medewerkers verrast door Prins Poets I en zijn adjudanten Spik en Span van de Zwolse carnavalsvereniging de Eileuvers.

poetsdoek.jpg

Prins en adjudanten overhandigden de medewerkers de eerste ‘Gouden poetsdoek’. Naast de trofee kreeg de ROVA ook een oorkonde. De onderscheiding is een blijk van waardering van  het prinselijk trio voor de mensen die zich inzetten om de stad er schoon en netjes uit te laten zien. Dit geheel passend bij het thema: “Schoon Sassendonk met Prins Poets I”.

Zwolle schoon, heel en veilig

De gemeente Zwolle en ROVA leveren een bijdrage aan een schone en duurzame leefomgeving voor de inwoners. De afvalzorg wordt daarin verder verbonden met het verduurzamen van de energievoorziening, het terugdringen van CO2 uitstoot en het beheren van de openbare ruimte. Onder het motto dat de stad ‘schoon, heel en veilig’ moet zijn, zijn de medewerkers van ROVA dag en nacht in touw.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dank je Pedro, aha dacht dat jij ….. of deze plaat had gemaakt (niet gesigneerd)…..of de man links op de foto zou kunnen zijn…….al vrij snel viel de 2e optie af 😉

    Zal zo eens ff bij jullie kijken en wat teksten achter laten. Misschien scoren jullie wat meer met die site als je ook MAG reageren op Papje’s mening :D:D:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.