Feestelijke opening Zorg Punt Zuid

Zwolle – Zorg Punt Zuid, het gezondheidscentrum van Zwolle-Zuid, wordt zaterdag 21 januari 2012 officieel en feestelijk geopend. In Zorg Punt Zuid zijn diverse specialisten heel handig onder één dak samengebracht. Tijdens de opening van 13.00 uur tot 16.00 uur geven de specialisten demonstraties van hun werk en er zijn leuke activiteiten voor de kinderen.

Het gebouw tegenover winkelcentrum Zwolle-Zuid en naast klimcentrum Yosemite bevat naast een dependance van huisartsenpraktijk Oosterhout/De Vries ook Fysiotherapie Römer, tandartsenpraktijk Heeldemond, Bakerraad Verloskundigen Zwolle, praktijk voor huidverbetering, pedicure en visagie SkinBalanz, acupunctuurpraktijk Acukinetics van Andrea Cusinello, psychologiepraktijk Prisma, LIV Voedings- en Leefstijladvies, Podotherapie Voetencentrum en Gelukkig HB, specialisten in hoogbegaafdheid.

Zorg Punt Zuid bestaat al sinds eind 2010, maar draait pas sinds kort volop. Het doel van het samenbrengen van zoveel specialisten onder één dak is dat patiënten met meerdere klachten op dezelfde plek terecht kunnen. Dat scheelt reistijd en het is efficiënt. Maar belangrijker: het verbetert de kwaliteit van zorg, omdat de verschillende specialisten gemakkelijk met elkaar kunnen overleggen en kunnen doorverwijzen.

Na de feestelijke opening van Zorg Punt Zuid zetten alle specialisten in het gebouw de deuren open. Belangstellenden kunnen de verschillende praktijken bekijken en krijgen uitleg over de werkzaamheden van de specialisten. Er worden diverse demonstraties gegeven: Andrea Cusinello laat zien hoe een klassieke acupunctuurbehandeling in z’n werk gaat, podotherapeut Berna Oude Hesselink vertelt over haar therapieën en bij Heeldemond zijn onder andere demonstraties tanden bleken te zien.

Gelukkig HB verzorgt een techniekactiviteit voor kinderen en geeft informatie over haar werkzaamheden. Schoonheidsspecialiste Merlin Uiterwijk van SkinBalanz demonstreert bindweefselmassage, maakt belangstellenden gratis op en doet huidmetingen met de Skin Analyzer. Prisma Psychologie geeft uitleg over verschillende behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness en EMDR.

De open middag in Zorg Punt Zuid is op zaterdag 21 januari 2012, van 13.00 uur tot 16.00 uur. Zorg Punt Zuid is gevestigd aan de Van der Heydenstraat 6 in Zwolle-Zuid. Kijk voor meer informatie op www.zorgpuntzuid.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik zie dat officiële naam een spatie bevat, maar wat was de gedachte daar achter? Zorgpunt Zuid zou voor mij logica bevatten, maar Zorg Punt?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.