Zware mishandeling Jufferenwal Zwolle

Zwolle – In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december wordt een 23-jarige man uit Utrecht mishandeld door drie mannen op de Jufferenwal. De aanleiding voor de mishandeling is een conflict in een horecagelegenheid kort voor de mishandeling. Eén van de drie mannen wordt diezelfde nacht aangehouden. De politie zoekt de andere twee mannen nog. Weet u wie deze twee (jonge)mannen zijn? Bel gratis met 0800-6070 of anoniem met Bel-M 0800-7000.

https://youtu.be/IY2SiMMB6UU 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Het zullen wel weer V.L.A.M gerelateerde types zijn (verveling, laag IQ, alcohol, Macho)
  Gelukkig kleden ze zich bijna allemaal hetzelfde dus kun je er als vredelievend burger meestal wel met een boog omheen lopen. 🙂


  ⚠️ Meld

 2. er hangt toch ook een camera bij de bommel/cafe bosch?

  en trouwens, dan heb je cameratoezicht en hangen er video8 camera’s wat een slecht beeld zeg!


  ⚠️ Meld

 3. @dick, inderdaad, mede dankzij Weblog Zwolle weet ik op welke tijden en dagen ik niet in bepaalde straatjes met bepaalde types in aanraking moet komen. :):):):)


  ⚠️ Meld

 4. Haha Opvallend…alweer dat onvolprezen WebLogZwolle :D:D:D

  @ 1steJohn; zou dat slechte beeld puur een geldkwestie zijn? Dat wel goed beeld gewoon onbetaalbaar is voor een “zaak van normale omvang en met normale omzet”?


  ⚠️ Meld

 5. @Dick, ik vind dat ook niet een verantwoording van de zaak hoor. natuurlijk in hun eigen zaak wel voor hun eigen veiligheid, maar op straat niet. Ik vind dat de gemeente hier voor moet zorgen. Overal hangen borden van cameratoezicht, maar als dit de beelden zijn waar ze daders mee moeten pakken dan vind ik dat ondermaats. ik meende namelijk dat er buiten tussen de bommel en cafe Bosch ook zo’n “camerabol”hing en daar is die vechtpartij volgenmij buiten of niet?


  ⚠️ Meld

 6. Leuk, avondje stappen…..
  Het ergste is nog dat iedereen staat toe te kijken hoe ze met z’n drieën iemand in elkaar meppen.
  Dit is geen verwijt, want ook ik zou er niet tussenspringen (Joes Kloppenburg, Meindert Tjoelker), maar de massa zou toch veel sterker moeten zijn dan een paar raddraaiers?!?
  In eerdere reacties is ook te lezen dat men met een grote boog om bepaalde locaties op bepaalde tijden heenloopt. En ook hier kan ik mij in vinden, maar eigenlijk accepteren we dit gedrag daarmee. Zou mooi zijn als dit om te draaien is, ik zou willen dat ik daar een oplossing voor had!


  ⚠️ Meld

 7. @ 1steJohn, ben het met je 14:23 eens: 1e verantwoording en je mag betere kwaliteit verwachten.

  Dit weet ik niet, iemand anders misschien?

  ik meende namelijk dat er buiten tussen de bommel en cafe Bosch ook zo’n “camerabol”hing en daar is die vechtpartij volgenmij buiten of niet?  ⚠️ Meld

 8. Dat is zeker een bijzonder interessant vraagstuk Passant!

  * Vond dat (vanuit hun uberbeschermde posities) Balkenende en volgens mij Rutte & Opstelten totaal verkeerde “adviezen” gaven over zulke situaties!!! Je zou je verdorie bijna schuldig voelen als je dit NIET deed

  want ook ik zou er niet tussenspringen bij 3 tegen 1

  Hoe dan wel? ZSM bellen denk ik en zorgen dat je zsm ook met 3 man bent? Hoop niet snel in zo’n situatie terecht te komen………een oplossing zou natuurlijk ook zijn:
  – Balk of
  – Opstelten of
  – Mark bellen………..of ze als superman ff dit klussie willen klaren!


  ⚠️ Meld

 9. en weet je ook wat ook zo erg is.vele tientallen mensen staan er gewoon bij tekijken van zo eindelijk is er wat tedoen.dat noem ik nu lef hebben>:(>:(


  ⚠️ Meld

 10. Zéker niet onbelangrijk, want hoe groot is het gebied waarvoor ze verantwoordelijk zijn? Ze kunnen tenminste te hulp worden geroepen idd!

  Zal thuis eens vragen, die zijn er in de vakantie nog wel geweest.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.