Wereldwinkeldag op moederdag in Zwolle

Jaarlijks houden alle ruim 400 wereldwinkels in het land op 12 mei de Wereldwinkeldag. Ook de Wereldwinkel Zwolle staat 12 mei in het teken van deze dag met onder andere een heuse proeverij voor bezoekers.

Voor wie wil kennismaken met uiteenlopende foodproducten kan binnen en buiten de winkel producten proeven. Medewerksters van de winkel staan de hele dag klaar om u uitgebreid te woord te staan voor uitleg over de vele eetbare producten in het assortiment. Natuurlijk zijn aanwezig koffie, thee en vruchtensappen, maar ook onder andere snacks, koek, snoep en sauzen en dat allemaal uit verre oorden. Een uitgelezen mogelijkheid voor vaders om hun echtgenotes op Moederdag te verrassen met een heerlijk  en bijzonder exotisch wereldwinkelproduct.

Er is dit jaar dan ook in de Zwolse wereldwinkel ook extra aandacht voor moeders. De winkel heeft een ruim assortiment met leuke cadeautjes voor moeders. Nieuw in de winkel is bijzonder aardewerk uit Thailand dat is ontwikkeld voor in de keuken. Het keramiekbedrijf Sang Arun in Noord-Thailand vervaardigt mooie gebruiksvoorwerpen zoals vijzels en kommen gedecoreerd met palmblad.

Wie kennis wil maken met de vele mooie en lekkere producten kan dagelijks terecht in de Wereldwinkel Zwolle aan de Thorbeckegracht 12a.

Artikel delen:

Reageer