Getuigen mogelijke ontvoering Mannagras gezocht

Zwolle – Twee fietsende meisjes zagen woensdagmiddag ter hoogte van de Mannagras in Stadshagen dat een meisje mogelijk ontvoerd werd. Via een moeder werd de politie ingeschakeld. De Politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering op de Mannagras in Zwolle.

mannagras_2.jpg

Woensdagmiddag rond 13.30 werd gemeld dat een blond meisje van ca 15/16 jaar door een onbekende man met geweld lopend werd meegesleurd in de richting van de bussluis t.h.v. de Veldbeemgras. De man zou ongeveer 43 jaar zijn. Hij heeft een fors postuur en is ongeveer 1.90 m lang. Hij had grijs haar en een grijze jas. Het meisje had blond haar en droeg een witte jas. Heeft u iets gezien? Neemt u dan met spoed contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. De politie gaat in de omgeving van het Mannagras flyers verspreiden. Er was om 19.00 uur nog geen melding van een vermissing gedaan.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. dr zijn al enkele reactie’s op de site van tv oost. valt mij op dat die reactie’s op die site altijd ver beneden peil zijn, vraag me af hoe dat zo is..verder hoop ik dat dat meisje gauw terrecht is!!!


  ⚠️ Meld

 2. RTV Twente meldt oa dit

  De ontvoering werd bij de politie gemeld door een getuige

  Die getuige had zelf vast geen mogelijkheid een foto te maken….het is daar dan behoorlijk druk. Hij/Zij zal toch ook wel omstanders/passanten geallarmeerd hebben en bijv gezegd hebben: “Zie ik het goed, lijkt jou dit ook niet in de haak? Heb jij een fotomogelijkheid op je GSM?”


  ⚠️ Meld

 3. Woensdagmiddag rond 13.30 werd gemeld dat een blond meisje van ca 15/16

  Zou er nog geen ouder zijn die zo onder tussen denk waar blijft mijn dochter. Dan kan de beschtrijving toch wat gedetailleerde kunnen worden.


  ⚠️ Meld

 4. Hopelijk word ze snel als vermist opgegeven zodat er wat meer informatie over het meisje kan komen.
  En met een 15/16 jarige kan ik me voorstellen dat dit nog wel even kan duren.


  ⚠️ Meld

 5. mn eerste indruk is trouwens dat t een boze vader is en heelmaal niet beseft wat ie teweeg heeft gebracht met zn actie op straat om zn puberende dochter van straat te plukken… ik hoop maar dat t zo gegaan is!!!


  ⚠️ Meld

 6. UPDATE:

  De melding werd gedaan door twee meisjes die lang het plaats delect fietsten en zagen dat daar iets bijzonders gebeurde. Via een moeder is de politie ingelicht.
  De politie IJsselland gaat in de omgeving flyers over de kwestie verspreiden.
  Nog geen nadere persoonbeschrijving op dit moment, omdat er nog geen aangifte van een vermissing is.


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door dick, op 4 januari 2012 om 18:31

  Amber-Alert?

  Dan zullen ouders toch een aangifte van vermissing moeten doen dick…

  Dan daarbij is Amber alert ook niet altijd de vlotste!


  ⚠️ Meld

 8. Ben benieuwd of er nog wat uit komt. Ik denk eerlijk gezegd ook aan een vader die zijn dochter iets te hardhandig meegenomen heeft.


  ⚠️ Meld

 9. Waarschijnlijk zal het dus erger hebben geleken dan het werkelijk was…
  Misschien kan het meisje zelf duidelijkheid geven? Als het tenminste zo is gebeurd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.