Chat Log 45

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 46 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 486
 1. MarKel net je reacties bij het WLZ weer-item gelezen; leuk om zo precies te lezen wat we hier in Zwolle op/om ons hoofd krijgen of net hebben gehad!


  Maak melding

 2. Eens Tim

  tsja Dick, ik zie het vanaf het water en zie ook dat sluizen als Driel en Amerongen zelfs op het oog al achteruit gaan. Laat ik me niet gaan indenken hoe het er achter de schermen uitziet… Het ziet er soms zelfs vervallen uit. Erg is het. En ja, kunstwerken. In Vlaanderen gebruiken ze dat woord nog veel vaker op sluizen. Prachtig, want het zijn kunstwerken. Kunstmatige werken.

  Maar waarom laat je bijvoorbeel zo’n verstandige jongen als die gister op ’t NOS-journaal was, niet ff contact met RWS opnemen over concrete knelpunten. Aan die, die en die mankeert dat en dat en als je er niet snel wat aan laat doen zitten wij met onze handel?

  – dan ligt het tenminste vast
  – misschien (gebeurt wel) weten ze zelf niet eens van de gebreken. Jullie zien alles ook nog eens vanuit een andere hoek?


  Maak melding

 3. Maar waarom laat je bijvoorbeel zo’n verstandige jongen als die gister op ’t NOS-journaal was, niet ff contact met RWS opnemen over concrete knelpunten. Aan die, die en die mankeert dat en dat en als je er niet snel wat aan laat doen zitten wij met onze handel?

  – dan ligt het tenminste vast
  – misschien (gebeurt wel) weten ze zelf niet eens van de gebreken. Jullie zien alles ook nog eens vanuit een andere hoek?

  Kan, maar dat zei ik, niet alles is zichtbaar. Sluis eefde is oud, maar degelijk. Dit komt best onverwacht… En, RWS is erg consumentgericht, dwz, particuliergericht. Voorste lagen zijn allemaal mensen met informatie uit boekjes, pas verder kom je bij mensen die iets mogen en kunnen…


  Maak melding

 4. De felicitatiedienst feliciteert:

  Tim met zijn 3e gouden plak!

  Eregalerij:

  met 1: Papa Val, Ingrid, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, JanD, ja-tja & Bernard
  met 2: Ingrid, Natascha, Derk, Assendorper, Doeksen, Eva & Bert J
  met 3: Diezerpoorter& Tim
  met 4: Dame & Blauwtje
  met 8: Joppuh


  Maak melding

 5. Tim,

  RWS is erg consumentgericht

  Moeten ze ook: ze werken wél met ons geld!

  Binnenschippers zijn volgens mij vooral op hun eigen handel gericht?

  Blijft het toch in ieders belang om eventuele knelpunten in de toekomst…door te geven? Bedoel als RWS nixxx met een tip zou doen, zouden ze nogal kwetsbaar worden in de toekomst (claims, rechtzaken etc). MAW

  WE MOETEN WATER SAMEN BRUIKBAAR HOUDEN!

  (hmmmm, zal ik die eens twitteren?)


  Maak melding

 6. GEWELDig PLAN:

  Ajax heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om bij de bekerwedstrijd tegen AZ op 19 januari alsnog supporters toe te laten. De Amsterdammers willen de ArenA alleen openstellen voor vrouwelijke fans en kinderen. De KNVB ziet wel wat in het idee en heeft Ajax nu gevraagd een plan van aanpak in te dienen.  Maak melding

 7. ook dat nog::o

  De vulkaan Etna op Sicilië is opnieuw uitgebarsten. Er stroomt lava richting het onbewoonde Valle del Bove. De aswolk hangt tot een hoogte van 5000 meter.


  Maak melding

 8. Hmm, ze zijn wel serieus bezig hier in kampen, van de ‘hoogwaterbrigade’… Maar het water mag nog wel even stijgen, heb het veel heftiger meegemaakt :s


  Maak melding

 9. Bericht door dick, op 5 januari 2012 om 10:50
  GEWELDig PLAN:

  Ajax heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om bij de bekerwedstrijd tegen AZ op 19 januari alsnog supporters toe te laten. De Amsterdammers willen de ArenA alleen openstellen voor vrouwelijke fans en kinderen. De KNVB ziet wel wat in het idee en heeft Ajax nu gevraagd een plan van aanpak in te dienen.

  Ik vind OK, MITS gratis toegang. Anders gaat AJAX hier een commercieel voordeel uit halen, waar ik het NIET mee eens ben.


  Maak melding

 10. Binnenschippers zijn volgens mij vooral op hun eigen handel gericht?

  Valt an sich mee, samen zijn ‘we’ het vervoer over water, dus samen probeer je dingen aan te kaarten; je moet de binnenvaart als sector zien en niet als losse bedrijfjes…


  Maak melding

 11. Bericht door dick, op 5 januari 2012 om 10:50
  GEWELDig PLAN:

  Ajax heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om bij de bekerwedstrijd tegen AZ op 19 januari alsnog supporters toe te laten. De Amsterdammers willen de ArenA alleen openstellen voor vrouwelijke fans en kinderen. De KNVB ziet wel wat in het idee en heeft Ajax nu gevraagd een plan van aanpak in te dienen.

  Ik vind OK, MITS gratis toegang. Anders gaat AJAX hier een commercieel voordeel uit halen, waar ik het NIET mee eens ben.

  ’t Is pure discriminatie van de hooligans! 😉


  Maak melding

 12. Die van jou is uitstekend Natas, die van de DIJKgraaf van WGS weet ik niet, die van Jan ik ook ok heb ik pas gechecked….van de hele familie wel…..maar het best ligt

  DE DIJK

  erbij 😉


  Maak melding

 13. Ik moet vandaag van Heerlen naar Zwolle en heb een voorkeur voor “Riders on the Storm” van de legendarische Jim Morrison & the Doors!


  Maak melding

 14. SERIEUS, NOS? ECHT?

  14.24 uur: Militairen aangekomen in Leek

  Vijftig militairen zijn in Leek aangekomen. Zij worden mogenlijk ingezet als de situatie met de dijk bij Tolbert daar om vraagt.

  mogenlijk?? WTF


  Maak melding

 15. Heb Greg Holden-Lost boy ff uitgelust…..want dit is weer een juweeltje Tim!! Grote dank!

  dus jij krijg van mij 3 lucifers….6

  WAAROM HOREN WE VERDORIE ZO WEINIG VAN HUN >:(>:(>:( EN VAN KEES’ DOCHTER >:(


  Maak melding

 16. dick
  Bericht door dick, op 5 januari 2012 om 15:19
  Heb Greg Holden-Lost boy ff uitgelust…..

  31 maart popfront, ik heb al kaarten in huis 🙂


  Maak melding

 17. NS vergeet schrikkeljaar
  Mooie advertentie in gratis treinkrantje Metro gisterochtend. “Ook dit jaar Altijd Voordeel. 365 dagen korting in dal én spits”, schreeuwt de advertentie van Nederlandse Spoorwegen (NS) op pagina 10. Bij het reclamebureau van de spoorwegvervoerder heeft duidelijk iemand zitten slapen. Volgens onze kalender is 2012 namelijk een schrikkeljaar en dus telt het jaar geen 365, maar 366 dagen. De telefonische klantenservice van NS kon ons niet vertellen op welke dag het kortingsabonnement dan niet geldig is en reageerde zelfs ietwat gepikeerd. Via Twitter werd onze vraag een stuk sportiever opgevat. Nu maar hopen dat de treinen wél gewoon rijden op 29 februari.  Maak melding

 18. Mijn ma heeft vandaag de uitslag gekregen… ZE IS SCHOON!!!!
  Nog wel de hele mikmak aan behandelingen (bestraling, chemo en hormonen), maar we zijn hier allemaal in jubelstemming!!!!

  We hadden de champagne met oud&nieuw niet soldaat gemaakt, maar ik denk, dat we dat vanavond maar zo ns WEL zouden kunnen doen.  Maak melding

 19. Bericht door Tim, op 5 januari 2012 om 20:10
  Dat was een gigantische reportage over de balgstuw Zwolle werd als ‘grote stad’ bestempeld, mooi!

  Ze hadden eerst Hattem willen noemen maar ik zei wij kunnen er mee leven


  Maak melding

 20. Aan de noordelijke twitteraars. Gronings waterpeil stijgt veel sneller dan verwacht, zegt het nieuws. We leven met jullie mee! #storm


  Maak melding

 21. Heb overigens van mijn moeder een héél oud boek meegekregen…nav mijn vraag eerder vandaag: “Wat weet jij eigenlijk nog van dé ramp?”…..ut boek heet

  DE RAMP ….. meer staat er ook niet op de kaft 😮


  Maak melding

 22. Tim 20.00 uur van mooie Sacha was goed samengevat, niet? Broertje en ik vonden vooral de manier waarop “ZWOLLE” (ook in vergelijking met (‘Asselt en Gaelemuud’n) werd gezegd door Gerrie helemaal goed :D:D:D


  Maak melding

 23. Over Zwolle gesproken….genoten van de bushok-afdekkende GROLSCH-reclame (in Stadshagen, vast ook elders). Slechts de woorden GROLSCH & ZWOLLE vallen op 8)

  Die plaat is toch al wel getwitterd 😮


  Maak melding

 24. Zie dat je het gezien hebt Tim :D:D:D

  Bericht door Tim, op 5 januari 2012 om 20:10
  Dat was een gigantische reportage over de balgstuw Zwolle werd als ‘grote stad’ bestempeld, mooi!  Maak melding

 25. Doe Maar – De Bom #3fm 🙂

  Voordat de BOM valt.. dick over bommen enzo.. hoe is de dag vandaag langs de dijken? Doe maar een update als je bij internet zit en anderssssss geduld is een schone zaak;)


  Maak melding

 26. In het geëvacueerde gebied in Groningen schijnt het enigzins te verbeteren. Het Winschoterdiep schijnt een volgend zorgenkindje te zijn.
  Een F16 is onderweg om opname’s te maken van de dijken.


  Maak melding

 27. voor de liefhebbers: handig?

  Een lek in de software van WhatsApp maakt het mogelijk om van elke gebruiker de status te wijzigen.

  Via de website WhatsAppStatus.net is het mogelijk om gemakkelijk de status van een ander te veranderen met behulp van zijn telefoonnummer.

  De website maakt gebruik van een veiligheidslek in het protocol van de telefoonapplication: het wijzigen van de status-update gebeurt op de xmpp-servers van WhatsApp, en door gebrek aan authenticatie is het wijzigen van elke status mogelijk, schrijft de website Tweakers.net.

  De website is geen hoax, schrijft de hacker, en een proef van BNR.nl bevestigt dat. Het wijzigen van de status lukte in alle gevallen, al moet de gebruiker soms eerst zijn applicatie of telefoon herstarten.  Maak melding

 28. Wie weet waar je in Zwolle, dubbelzoute drop kunt kopen. Maar dan ook echt zout, zo zout dat ik het zelf niet lust, maar mijn a.s zwager wel. Vroeger had de Gaper dit. Wie weet hier in Zwolle nog zo’n adresje.


  Maak melding

 29. Niet handig Drama, dat laat maar weer zien dat WhatsApp zo lek als een mandje is, niet veilig voor private-conversations. Overigens is het GSM-protocol ook niet veilig, IRL (in real life) is toch nog altijd het veiligst.


  Maak melding

 30. Schitterend, die sociale media. Zoals je weet ben ik er niet zo van:

  De Amerikaanse justitie krijgt toegang tot alle twittergegevens van XS4ALL-oprichter Rop Gonggrijp.

  Naast Gonggrijp, krijgt justitie ook toegang tot de gegevens van de IJslandse politica Birgitta Jonsdottir en Tor-ontwikkelaar Jacob Appelbaum.

  Gegevens
  Twitter moet onder andere hun e-mailadres, telefoonnummer, adres- en betalingsgegevens aan de Amerikanen overhandigen.”

  bron:bnr.nl

  ———————————–
  IRL idd. Was vorige week gezellig in de Pierik.


  Maak melding

 31. verdammt, gaat het zonnetje schijnen op de IR-ontvanger van de tuner. Gaat-ie niet meer zachter na een fijn nummer. Dan horen de buren de reclame en het nieuws ook maar..


  Maak melding

 32. Hmmm, valt toch wel mee?

  14:27:31 06-01-124Prio 2 Ongeval Wegvervoer Materieel HARM SMEENGEKADE Hoogstraat ZWOLLE
  0630213 Politie IJsselland ( Persinfo Regio Midden )

  14:24:23 06-01-124Prio 2 Ongeval Wegvervoer Materieel MERWEDELAAN Rijnlaan ZWOLLE
  0630213 Politie IJsselland ( Persinfo Regio Midden )

  14:18:37 06-01-124PRIO 1 Rookmelder : Windesheim Hogeschool OMS 700116 : CAMPUS : 2 8017CA ZWOLLE 1630
  0611450 BRW Zwolle-Hoofdpost ( Lichtkrant )
  0611426 BRW Zwolle-Hoofdpost ( Kazerneploeg )
  0611425 BRW Zwolle-Hoofdpost ( Kazernecode )
  0611423 BRW Zwolle-Hoofdpost ( Bevelvoerder )
  0611411 BRW Zwolle ( Infocode Klein Incident )

  14:07:18 06-01-124Prio 2 Ongeval Wegvervoer Materieel N48 L OMMEN
  0630213 Politie IJsselland ( Persinfo Regio Midden )

  13:24:11 06-01-124PRIO 1 Rookmelder : LANGEWIJK woongroep OMS 700579 : LANGEWIJK : 46 7701AG DEDEMSVAART 2337
  0610370 BRW Dedemsvaart ( Lichtkrant )
  0610355 BRW Dedemsvaart ( Chauffeurs )
  0610352 BRW Dedemsvaart ( Alle Blusgroepen )
  0610345 BRW Dedemsvaart ( Kazernecode )
  0610343 BRW Dedemsvaart ( Bevelvoerder )
  0610331 BRW Hardenberg ( Infocode Klein Incident )

  13:05:41 06-01-124A1 ZWOLLE KLOKKENGIETERLAAN, heli inzet
  0620270 CPA IJsselland ( OvDG )


  Maak melding

 33. Zou mooi begin van een verslagje kunnen zijn. Jullie krijgen de foto’s niet te zien. En ja, er staat een mooie mediadame op 😛

  Reest en Wieden in de regionale media
  Reest en Wieden in de media
  We zijn de afgelopen dagen een aantal keer in de regionale media geweest. Zo is Ruud Bomert geïnterviewd voor RTV-Oost, dit wordt als het goed is vandaag of anders komend weekend nog uitgezonden.
  Henk Post was gisteren te zien en te horen op RTV-Drenthe. Jullie kunnen hier de opname bekijken:

  Opname RTV-Drenthe 5 januari 2012

  Vanmiddag maken we nog een aantal opnames met RTV-Oost bij de Beulakerpolder. Deze worden waarschijnlijk a.s. dinsdag uitgezonden.

  Vandaag stond er een mooi intervieuw in het Dagblad van het Noorden, met Ron Scholten: artikel_dvhn_2012-01-06.pdf (pdf, 113 Kb)

  Er is nog wel meer over ons in de regionale kranten – en met name op social media! – verschenen. Dit zetten we niet allemaal op intranet, maar we vonden het toch leuk jullie op deze wijze een aantal dingen te laten zien.

  Update vanuit de sector Watersysteem
  Het zal jullie niet ontgaan zijn. Het is erg nat buiten en het waterpeil van het IJsselmeer stuwde flink op naar onze kant. In de waterschappen om ons heen worden nog steeds maatregelen genomen om de overlast te beperken.

  Onze collega’s van de afdeling Waterbeheer hebben al die tijd, en nog steeds, het watersysteem binnen ons beheergebied onder controle weten te houden.
  We hebben nog voldoende ruimte in ons systeem. De maatregelen die we de afgelopen jaren aan onze infrastructuur hebben genomen, hebben in deze omstandigheden duidelijk het gewenste effect.

  Maatregelen zijn onder meer: hermeandering van het Oude Diep, de verbetering van de Veenweidepolders, het nieuwe gemaal voor de Bentpolder, de revitalisering van het gemaal Zedemuden (door RWS), de upgrade van het gemaal Stroink in 2004 en natuurlijk de uitstekende staat van onze infrastructuur dankzij ons groot onderhoud van de afgelopen jaren. Ook de verbeterde aansturing van ons peilbeheer (OPK, de uitstekende telemetrie en de verantwoordelijkheid bij de peilbeheerder zelf) werpt in deze omstandigheden duidelijk hun vruchten af.
  Voor het geval er water tijdelijk moet worden geparkeerd zijn de Beulakerpolder en Eeserwold beschikbaar.

  Natuurlijk houden we nog steeds de vinger scherp aan de pols. Eerder deze week hebben we een eerste WAT (waterschaps actieteam) gehad en geconstateerd dat we de situatie nog goed aan kunnen en als er geen hele gekke dingen gebeuren, en dat zal de komende dagen ook zo zijn. Wel controleren we voor de zekerheid een aantal kades waar we dit jaar groot onderhoud hebben gepleegd.

  De keersluis bij Zedemuden is dicht en het gemaal Zedemuden werkt al sinds nieuwjaarsdag naar volle tevredenheid. De contacten met RWS, de provincie (Drentse kanalen) en onze buurwaterschappen zijn prima. De Balgstuw bij Ramspol is gistermiddag gesloten, hieraan werd ook ruime media aandacht besteed.  Maak melding

 34. ok, bakkie halen, niet zeiken, typ’n en voor groet’n van het asfalt klaar zijn 😮 Ook nog tanken en……..niet weer zo lang met die gezellige Marokaanse interieurverzorgster praten…….pfff wat een uitdagingen zo op ’t eind van de eerste hele mooie week van 2012 :o:o:o


  Maak melding

 35. Jazeker Markel! Misschien hebben ze nog een plekkie voor een zichzelfontplooiend ambitieus weerexpert (vind ik Hollandscher/waterschappelijker klinken dan meteoloog)?


  Maak melding

 36. Omdat het hier vaak over WERK gaat, doe ik dit als OVERwerk 8)

  Rondom Ruinen ongeveer 9:35…Veronica tikt U2’s “Beautifull Day” richting gesneuvelde zendmast van Smilde.
  Heb het linker autoraampje even open gehad om de winterzon binnen te laten. Gister was het werk van de waterschappen nogal in beeld. Zie ook 16:39.
  Vervelend voor evacuees en mensen die schade hebben. Zeker als dat nergens te declareren valt. Misschien wel mooi voor die Groninger-hardnek die (volgens NOS-journaal) niet van zijn terp wou. Er stond een dijk op doorbreken. Dé balgstuw (al zul je het woord nu al wel zum kotzen-vaak gelezen hebben) functioneerde goed. Ook militairen, een straaljager en muskusrattenbestrijders hielpen zandzakken plaatsen.

  Er siepelde water door een dijk, maar daar bleef het bij begreep ik. Collega vertelde dat een aanwonende dame zei dat het water al heel lang zo doorsiepelde. Weet niet of ze, of een ander, dit gemeld heeft maar Hunze & Aa’s heeft in elk geval mazzel dat er amper gevolgens lijken. Ongetwijfeld zullen de pijnplekken zo snel mogelijk getaxeerd worden. Om daarna passende maatregelen te treffen.

  Het eeuwenoude fenomeen “waterschappen” (de oudste democratie) komen dezer dagen wel goed in beeld. Er wordt al jaren (eerder 20 dan 15) geleurd, gediscusseerd, politiek geneuzeld over de taken en de (organisatie)vorm van “Het Waterschap”.
  Politiek geneuzel ook over de Flora & Faunawet. Met ingrijpende gevolgen voor ons, maar dat terzijde. Pas nog weer, werd een onderzoek gestart naar het organisatorisch-dumpen van waterschappen bij de provincies. Wat ik daar van vind?

  “Schouderophalend constateren dat Kamerlid Schouw (toevallig ook nog eens de mogelijke naam voor WGS destijds: Sallandse Schouw).
  Deze D’66 moest schijnbaar weer eens in the spotlights. Temeer omdat ie straks (als Geert eindelijk aan die stekker durft te komen) herkozen wil worden.
  Tuurlijk zit er meer achter. Men lispelt immers ook (hardop soms al) over provinciale herindeling.

  Denk (weet bijna zeker) dat zolang we onze primaire taken goed blijven uitvoeren, zolang we als rentmeester met onze middelen omgaan, zolang we nauwelijks organisatorische overhead en niet teveel personeel hebben…..we niets hoeven te vrezen. Het werk blijft.
  Kan wel wat over verregaande samenwerking met WGS schrijven, maar dat ga ik niet doen. Wat ik zou wensen? Nouuuu.

  Wat doet een waterschap eigenlijk?

  Ok, zo simpel mogelijk en met het gevaar om (impulsief) iets te vergeten.
  – Het zuiveren van afvalwater
  – Aan- en afvoer van water verzorgen en beheren. (o.a. muskusrattenbestrijding, Emissiebeheer & Handhaving, schouwen, maaien, baggeren, beschoeiing zetten, handmatig onderhoud. Dit vooral op leem-, zand- en veengronden. Niet te vergeten op Wetlands.
  Hiervoor hebben we zeer uitgebreide middelen:
  Trekkers, kranen, maaiboten, 2 survianceboten, auto’s, bussen, punters……………….

  Oeps, Paultje Pils is al in the house >:( Moest eerst ook naar huis…..samen met een geïnterviewde en de interieurverzorgster naar een hele grote foto van Gemaal Stroink gekeken, en naar dat stukkie 16:39 om de geïnterviewde te herkennen.

  Nou ja; maak ut zo af.


  Maak melding

 37. Bericht door Diezerpoorter, op 6 januari 2012 om 16:47
  Wordt er gestaakt op weblog zwolle? Hele dag nog geen nieuws gezien. Of heb ik wat gemist?

  Ik heb me maar even geregistreerd, dit bijdehandje post ook onder de naam Diezerpoorter.


  Maak melding

 38. Waar waren we gebleven: bij het zakelijke deel. We participeren ook in het laboratorium voor meerdere waterschappen in WESTENHOLTE. En bijvoorbeeld….sorry….in de Balgstuw. We ontwikkelen, bedenken en voeren samen diverse zeer gevarieerde plannen en projecten uit. Ook regelmatig over de landsgrenzen.
  Zowel op Zuiveringen als op Waterbeheer beheren we diverse kunstwerken (RWZI’s/Gemalen (rioolgemalen en gemalen voor het waterbeheer/Stuwen). Dammen met/zonder duikers en primaire en secundaire waterkeringen (o.a. dijken). We hebben 2 kantoren in Meppel (1 kantoor voor Waterbeheer) en 3 verschillende grote werkplaatsen. Ondersteund door PZ, Fin, Facilitair en I&A.

  FF een stukje sfeer: Zie vier reëen vredig rondneuzen. Er staan veel heftige plassen op de akkers…waar onderandere mais wordt verbouwd. Vlak voor ik ga eten, water ik af in de strak gevijzelde watergang. Een vers gevijzeld en gebaggerde watergang. Dit is door twee verschillende vakmannen gebeurd. In de verte graast een kudde schapen: vier zwarte herkauwers tel ik.
  Als ik mijn waterschapsmerige auto in stap, begroeten Blof & Sabine Starke me met “En meer kan het niet zijn!”.

  We mogen werken in misschien wel het mooiste en meest gevaireerde waterschapsgebied van ons land. Het Drents-Friese Woud, Wieden, Weerribben, Reestdal, Nationaal Park Dwingelderveld en diverse boswachterijen.
  Zelf werk ik in het kantoor van Waterbeheer. Ben vooral bezig met registreren, analyseren, rapporteren, coordineren en plannen….ook met motiveren, oplossen, overtuigen, meedenken, innoveren natuurlijk. Nee, helaas krijg ik er niet naar betaald maar ik doe het met liefde!

  —-wauw ANOUK nu—–

  Wanneer loop je immers op een vrijdag, de 1e zesde dag van het jaar, je eigen dag in te richten? in een imponerende wijdse omgeving?
  In een licht briesje onder een voornamelijk blauwe hemel, met een klein drupje regen en dreigende wolken. Deze versomberden voor even de aanblik naar boven. Wat kon je over een grote omtrek naar de lucht kijken! Vooral ’s ochtends en bij het naar kantoor rijden, een woest aantrekkelijk, soms flauwig, waterig, welhaast lente-achtig, soms heel fel zonnetje. Plots verschenen, plots verdwenen…maar nooit voor lang! Wat kan deze kanjer de wolken snel openbreken.
  “De hemel breekt dan open”, noemen ze dat toch?

  Oeiiiiii, daar komt de nieuwe watervrouw…civieltechneut is ze. Zeg maar expert in grond-, weg- en waterbouw…..echt waar! Als ik er heen loop, staat ze met iemand in een hybride. De ondernemer zegt dat ie een rechtse bal is met linkse trekjes.
  De watervrouw gaat onderzoeken wat hij aan de kaak stelt….ja, direkt. De “klager” ging tevreden huiswaards.

  =========
  Oh ja, een anekdote over mijn “Balgstuw-voorlichtingsperiode” volgt nog wel een keer 😉 Pak ik die pikante wel 😛


  Maak melding

 39. 😮 Nieuwsuur-Tim…in de haast van de spoedmelding tussendoor een belangrijke vraag vergeten…..

  “Gaan die eigenwijze Friese boeren dan toch nog weg als er alsnog een logeeradres wordt gevonden voor de koeien?”


  Maak melding

 40. Interessant Markel; telemetrie. Meten in het algemeen trouwens, al zul jij vast met andere parameters bezig zijn dan ik.

  Die info kunnen we wellicht doornemen als je onze burelen, tijdelijk (maar niemand is meer of minder dan een ander bij ons, zo hebben we pas weer een uitstekende stagair aangenomen) komt versterken……zo tegen begin februari, verwacht ik?


  Maak melding

 41. Iedereen al de handenaf-petitie van SIRE ondertekend? Actie, geweld tegen hulpverleners. Spotjes gezien op tv? Anders gewoon tekenen. hierr[/url]. 110.000 mensen gingen je voor.


  Maak melding

 42. Tim, lekker hangen, lopend naar de pinbak….terwijl we het niet wisten van elkaar……precies op hetzelfde moment aankomen als mijn fietsende dochter: ja hoor, natuurlijk ben ik haar een fractie van een seconde voorgebleven…..en natuurlijk deed ik of dat de normaalste zaak van de wereld was.

  Ze mag vanaf nu zingen: “Pappie pin toch niet zo snel” 😀

  ——

  Ook o.a. genoten van die ex-WLZ-toppert bij Veenstra & Geer The Temper Trap


  Maak melding

 43. Gehoord over ons goud bij Nieuwsuur; skerp die SP-ert!

  SP gaat ook (Zeer relevante) vragen stellen over……ut songfestival en de betrokkenheid van ons Sjonnie de Mol……Maar uh, of de timing nu zo goed is? Had het niet iets voor t reces gekund of nog iets later? Er speelt nogal niet wat…..maar ach, onze broeders van de PVV stellen ook over elke scheet vragen op momenten dat het hun uitkomt.


  Maak melding

 44. sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee et diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiispooooooooooooooooooooo oositiooooooon….. sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  et diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiispooooooooooooooooooooo
  oositiooooooon…..
  sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee et diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiispooooooooooooooooooooo oositiooooooon….. :D:D:D


  Maak melding

 45. Signed Tim. Dat daar een petitie voor nodig moet zijn >:(>:(>:( Wie zijn eigenlijk de initiatiefnemers? Ach, laat ook maar: lekker belangrijk, t gaat om de aandacht en ut zsm hun super-belangrijke werk te kunnen doen…….wanneer wordt ie aangeboden? Aan die Bas ckus die VVD-minister die hier voor de Knip kwam bedelen?


  Maak melding

 46. :):):) wijn…ach ja….zelfs mijn maat gaat het drinken: waar gaan we heen met ons onderscheidend vermogen als vrouwen niet meer alleen wijn drinken en mannen gewoon bier 😮


  Maak melding

 47. @dick: even wat steekwoorden om je te laten zien wat ik al zoal weet/meet: PLC/SCADA, debiet, niveaumeting, overstortrapportages, autonoom bedrijf, handbedrijf, hoofdpost, rwzi’s, BBB, MMB, CARS, Maximo…. UMTS, GPRS, SDSL

  need to go on ?  Maak melding

 48. Goedenmiddag Zwolle! Wij draaien een fijne verzameling Iron Maiden klassiekers @pc thuus! Nu 2 miutes to mignight……coming up…. Aces High, where Eagles dare , the Trooper en nog völle meer!


  Maak melding

 49. Verdeurie, volgens mij ligt in De Pierik de telefoon er uit. ik probeer een tafeltje te reserveren voor vanmiddag maar krijg te horen dat het nummer niet bereikbaar is. Zeker één of ander die weer wat ligt te vogelen met de telefoon.;)


  Maak melding

 50. of je bent ingescheept in die zeecontainer op weg naar verre oorden om voor een appel en ei Apple Ipads in elkaar te zetten.
  Zo`n bericht werkt wel op mijn fantasie.


  Maak melding

 51. Ik niet. Zijn misschien wel mooi en gebruikersvriendelijk, maar de schrijnende uitbuiting van de werknemers, de censuur op de apps en de snobistische sfeer die eromheen hangt staan me tegen. Ik dacht net dat de naam apple Ipad niet toevallig zoveel overeenkomsten vertoont met onze uitdrukking appel en ei.


  Maak melding

 52. Ingrid, kan het zijn dat ik jou vandaag in de Albert Heijn in Zwolle Zuid rond zag scharrelen? Ik wist het niet zeker… En ik had best wel haast eigenlijk.


  Maak melding

 53. Zojuist eindelijk Popfront eens aangeschreven om te zien of we daar een keer tegen vergoeding van een paar consumpties een optreden kunnen geven.
  Als we dat doen komt er neem ik aan wel wat publiek van Weblog Zwolle kijken…toch?


  Maak melding

 54. @Plantje, ik denk inderdaad dat wij elkaar in een spli second gezien hebben. Jij dacht waarschijnlijk hetzelfde als ik. Is dat……… en toen was jij al verder.

  En wanneer je gaat optreden kom ik zeker kijken.


  Maak melding

 55. Die Jupiler bij DE club maakte het er allemaal niet helderder op. En na die Krolsjes bij EDON en cafe de P. ging het licht bijna helemaal uit!!!!:o


  Maak melding

 56. Bericht door JanD, op 7 januari 2012 om 20:39
  Assie, weet jij waar op welk nummer onze Skrilankees ook alweer verblijft?

  Ja natuurlijk weet ik waar die kolenboer verblijft. Weet jij niet meer op welk nummer je vroeger hebt gewoond?;)


  Maak melding

 57. Ze hebben zeker drop, ik was er vanmiddag even en zag drop liggen met een naam dat klonk als heel zout. Ben vergeten hoe het heette.


  Maak melding

 58. @diezerpoorter, nooit geweten dat jij ook onder deze naam post want ik doe dat toch ook al minstens een jaar zo nu en dan. Trouwens waarom maak je me uit voor bijdehandje? Dat lijkt me niet nodig!!! je kunt je afvragen wie post er met wie zijn naam?? Je bent geregistreerd dus je mag hem hebben 😉


  Maak melding

 59. Heb op rtl7 nog gekeken naar dat programma over binnenvaartschippers waar Tim en Appie het van de week over hadden leuk programma.


  Maak melding

 60. Er komen steeds meer van die kolenboeren bij de Pierik JanD. Tijdens de vergadering van gistermiddag kwam er ook eentje binnen maar was wel lachen. Ik vroeg aan hem: where are you come frome. Hij zei spreek maar Nederlands met mij want dat kan ik ook een little bit.


  Maak melding

 61. Misschien opent die naamsverandering weer heel nieuwe perspectieven, Bijdehandje. Je kunt een nieuw profiel creëren. Met dank aan de (tweedehands ;)) Diezerpoorter.:D


  Maak melding

 62. Tim, ik moet helaas mijn laatste kans om dit jaar De Fundatie te bezoeken overslaan. Daar staat tegenover dat ik wel een heel stuk verder ben met alle dingen die ik nog moest doen voor werk en studie. Maar toch. Vind het echt jammer,zeker omdat jij zo enthousiast was over deze laatste tentoonstelling. Misschien moeten we na de verbouwing er samen heengaan om het oog te bewonderen of te verfoeien, maar vooral voor de nieuwe tentoonstelling dan.


  Maak melding

 63. Plantje, gister 21:06, Popfront werkt toch samen met Hedon? Zou diezelfde mail tenminste nog eens aan Anne Riemersma van Hedon sturen…vraag je gelijk of hier wat vaker wil kijken…..en nog liever gezellig posten. Ze sponsoren hier ook…….en het is een bijzonder goede vent. Als er nixxx mogelijk is zal ik zaterdag wel eens vragen (als ie tenminste bij de zaalvoetbal is) Succes!


  Maak melding

 64. Bernard, in afwachting van ’t terugkijken van

  Finkers op 1. ‘Na de pauze’

  Ivm gezellig WVF-nieuwjaarsrecptie; voor- en achteraf gegaan door bezoek aan ‘T Plein-perikelen……gister niet gekeken.  Maak melding

 65. OWwwwww wel genoten van Sudio Sport genoten met Oud-Oranje spelers olv Sjaak Swart……
  Richard Witsche (deftige treffer ook!) én natuurlijk het debuut van SAR.

  ======

  In afwachting van terugkijken omdat men hier naar Schaatsen en Schaatsgezemel kijkt en luistert. Al zijn Frank Snoeks en Smart Meets natuurlijk nog geweldig! Maar uh, volgens mij duurt Finkers aardig lang: misschien vanavond maar een gaatje vinden. Nooit verkeerd: gaatje vinden.


  Maak melding

 66. :o:o:o Jan

  Die Jupiler bij DE club

  Biedt BQ geen HJ als alternatief??? Bij ons wel, toch blijft nog steeds iets meer dan een beregave kaarttafel om die reden in ‘T Plein :D:D:D


  Maak melding

 67. Veel menschen gesproken Dame 😉 Maar uh, heb nu HET verschil…..geen seconde geslijmd en ook idd wat harde noten gekraakt. Hou niet van stroop om de mond smeren, jij wel? Neh, dat geloof ik toch ook niet.


  Maak melding

 68. Dacht al Jan….BQ zo’n grote vereniging :o:o:o
  Maar dat ze bij de hout’n paal’n club ook geen alternatief hebben 😮 Juist nu er vast wel wat meer volk komt omdat het vlaggenschip het goed doet?


  Maak melding

 69. Nee Dick, daar hou ik ook niet van. Vind het wel mooi dat je precies de doelstellingvan netwerken beschrijft. Zonder ruzie te maken een paar dingen die je belangrijk vind onder de aandacht brengen of gewoon kennis te maken met mensen die jou nodig heben of die jij in de toekomst misschien nodig hebt of gewoon leuk contact met als nevendoel dat je elkaar beter begrijpt of dat jenieuwe dingen hoort.


  Maak melding

 70. @ Dame, en BELANGEN = ook een verschil. Mijn gesprekjes verliepen “belangeloos”….ok als er een belang zou zijn zou dat geweest zijn
  – sommige talentjes op hun mindere punten te wijzen en ze beter te laten voetballen.
  – humor
  – maat compenseren (lees: opnaaien) voor het feit dat ie me uit bad belde met de mededeling dat als ie dan toch te vroeg was hij wel in ‘T Plein zou zitten…..daar zat ie dus niet maar ieder nadeel heP ook zijn voordeel. Vrij na de uitspraak van ene JC.
  – Leuke dames gesproken, die je anders nooit ziet.
  – (Oud) maat (die van schrik mijn aangeboden skuimer liet vallen) weer eens bijgebabbeld en met zijn dame (oud klasgenootje) over allerleid trainers (zij traint al erg lang een andere TEAMsport) dingetjes gesproken.
  – genoten van de muziek van ALLE 5 heren op het topic
  – geluisterd naar de plannen voor de reunie
  – proberen te volgen welke trainert waar gaat trainen.
  – blij verrast dat maat met vrouw en zusje er ook waren….zou niet komen.
  -Wichert gemist……Freddy niet!!! Gelukkig was ie weer gewoon present. Wees hem nog op een WLZ topic waar in pol.reactie had gehoopt! Wordt um niet, denk ik.

  Doel? Nee, ga eigenlijk altijd zonder doel.

  Netten zijn toch bedoeld om iets te vangen? Geen belang bij.  Maak melding

 71. ‘T Plein en netwerken? Ook niet….verder maar gewoon nixxx over de unieke toko van Paolo Haarman. Oh ja, wilde nog naar de prijs van een skuimer kijken….vergeten…..die in de kantine (zeker van een HJ kannetje verdeurie ook dus een vergelijking zal lastig worden)…..

  Maar bij Harold’ Milligerpaya is een strakke ‘Heiniken skuimer’ gepresenteerd als “Amsterdammer” nog netjes 2,00 Euro.


  Maak melding

 72. In ‘T Plein wel beloofd te helpen met afbreken van de tent voor de Reunie…..en samen met iemand geconstateerd dat er meer tussen hemel en aarde is. 😉


  Maak melding

 73. @ Dame: Wist ik eigenlijk ook wel “daar hou ik ook niet van.”

  Maar worden die doestellingen dan niet vaak met “naar de mond praten” bereikt? Ruzie is volgens mij een subjectief begrip: Zelf hou ik wel van een stevige meningsuitwisseling. Elkaar jouw waarheid zeggen. Och, er mag best wat stemverheffing bij te pas komen en gebaren….mooi! Als de gesprekspartner maar eerlijk is (lijkt tenminste).

  Kan me voorstellen dat velen “behoefte aan aandacht” hebben. Heb het zelf niet en als ik er wel “last van krijg” zoek ik het wel op. Denk dat je me wat dat betreft verkeerd inschat: Hoef niet zo nodig op de voorgrond en al helemaal niet op een verhoging…..al is ut een sinaasappelkissie haha (Mooi dat mannen als bij Freddy E. En “onze” Wichert daar geen enkele moeite mee lijken te hebben). Wel eens met ze over gesproken….maar we kwamen niet heul veul verder dan deze heerlijke conclusie:

  Alle mensen verschillen.

  Aandacht geven vind ik idd wel belangrijk, geef ook voldoening.
  Dat “mensen jou nodig heben” ok zou ik best (ligt aan de omstandigheden) aan mee willen werken. Andersom niet snel. Gaf al aan dat ik geen behoefte aan contacten heb. Wederzijds begrijp en empathie zijn eigenlijk altijd een onbewust doel in mijn gesprekken……………..Dat zou een mooie baan zijn: de hele dag met iedereen gesprekken voeren…met mensen die er wat aan zouden kunnen hebben. Over dit laatste lees je nog wel wat.


  Maak melding

 74. HOE WAS DE TENTMUZEK DIT KEER?

  ER WONEN TOCH TENMINSTE WEL MENSEN IN DEZE MOOIE WIJK, DIE HIER WAT OVER ZOUDEN KUNNEN SCHRIJVEN, NOGWEL ZONDER DAT ZE ER HEEN GAAN (van iemand gehoord en/of muziek zelf gehoord)? Wil er van ’t jaar zeker eens kijken.


  Maak melding

 75. LOESJE Rulezzzz Als er weer een workshop in Zwolle komt gaan we samen?

  Ben er 2x geweest (1x in Zwolle en 1x in Groningen) Wat inspirerend!
  En hoe lang ook al?


  Maak melding

 76. Ingrid & andere carnavalsvierders: waar kopen jullie je kleding?
  Op internet (hier al een paar keer gebeurd) in de winkel (Henk van Zon en Rits-in schijnen te weinig keus te hebben? En de dichtsbijzijnde winkel in de buurt schijnt in Borne te zitten?

  Ze zijn met 4 dames en ze weten van die beurzen die schijnbaar ook al zijn geweest?


  Maak melding

 77. Dick, zelf de naaimachine ter hand nemen is ook een alternatief of een gezellig dagje Maastricht waar genoeg tweedehands te vinden is.


  Maak melding

 78. Je zult begrijpen Dame, dat ik absoluut voor deze optie zou gaan

  of een gezellig dagje Maastricht waar genoeg tweedehands te vinden is

  mits met de trein of een andere chauffeur. Gooi de opties wel door de ruimte hier, bedankt! naaimachine overigens afgewezen 😮


  Maak melding

 79. Wiki over LOESJE

  Bijna 20 jaar dus al! Weet nog zo dat ik voor die keer ook op ze GESTEMD heb. Link ivm ook wel geinige teksten.

  Loesje is opgericht op 24 november 1983 in Arnhem. Zij is begonnen vanuit zes mensen die uit verschillende actiebewegingen kwamen. In de beginjaren was het nog onduidelijk wie erachter zat(en). Op 31 maart 1984 werd een vereniging “Loesje” en een stichting, genaamd “vrienden van Loesje” opgericht volgens de statuten van de desbetreffende organisaties. In eerste instantie verschenen haar posters alleen nog maar in Arnhem en omstreken. Langzamerhand verschenen de teksten ook in andere plaatsen in Nederland.

  In 1986 kreeg Loesje pas echt publiciteit, en wel door mee te doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. De lijst kreeg daarbij 12.399 stemmen. Het was eigenlijk meer een publiciteitsstunt.

  Eind 1986 vertrokken 15 Loesje-leden naar Parijs, om daar te helpen demonstreren tegen de plannen van de onderwijsminister Devaquet. Dat was het voorzichtige begin van Loesjes internationale carri?re. Die kwam pas echt goed op gang in 1989, toen de Berlijnse Muur afgebroken werd. Ze hingen daar vele posters op. In 1990, twee maanden na de val van de Muur vertrokken 5 mensen naar Oost-Europa: naar aanleiding van hun belevenissen daar werden een documentaire genaamd Rode Peper en een reisverslag gemaakt en door Loesje uitgegeven. Op 29 maart 1994 werd de stichting “Loesje Internationaal” opgericht volgens de statuten van de nog steeds bestaande stichting.

  Ook werd een poëzie-inzamelingsactie gehouden voor het toen armlastige Polen. 500 gedichten werden ingezameld om zo Polen er weer bovenop te helpen. In de zomer van 1990 raakten in 12 landen, vooral in Oost-Europa, mensen geïnspireerd om met Loesje mee te doen. Posters werden gemaakt in het Hongaars, Sloveens, Zweeds, Fins en Engels. Hiermee was Loesje Internationaal opgericht. Ze was toen in 12 landen actief.

  Sinds september 2005 heeft Loesje haar internationale kantoor in Berlijn en zijn er Loesjegroepen in meer dan 25 landen. In het buitenland richt Loesje zich met name op het bevorderen van de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie, maar ook op socialiteit, betrokkenheid en bewustheid.  Maak melding

 80. Haha, klinkt idd nogal….. maar schijnbaar hebben ze in 1e instantie de medaille die voor onze Sven bestemd was….aan de winnares bij de dames gegeven.


  Maak melding

 81. @Dick, 2 jaar terug besteld via internet. Heb om een extra set te hebben, voor het geval dat (vies,kapot) ook wel iets via marktplaats gekocht. Dit jaar gaan we zelf iets maken (is de bedoeling).


  Maak melding

 82. Bericht door drama, op 7 januari 2012 om 14:37

  @Natascha ;yep . je moet ze nog wel zelf invullen

  Kom ik er van de week ff 1 bij je kopen!


  Maak melding

 83. Toine van Peperstraten presenteerde van de week ’s morgens op Radio 2 weer aanstekelijke muziek. Grappig dat hij ook zo veelzijdig is. Hij was daar ook humorrijk, informatief, aanstekelijk gezellig, vrolijk en ….anders. Schemaatje: aanstormend dj 2012 :D:D:D

  Vermeldenswaardig vind ik overigens ook “De Dagdicht” Frits Spits (tijd voor 2) …… Good old dj ever 😉


  Maak melding

 84. @Dick; Is dat winkeltje in onze Zwolse binnenstad, naast Plato niet wat voor carnavalskleding? Waar eerst Oil&Vinegar gezeten heeft?


  Maak melding

 85. Bedankt voor de tip Eva, zal het doorgeven. Ze zit net op www te zoeken achter “mijn laptop” >:( Ben net terug van ’t station. Dochter ophalen…moest ff wachten: maar goed dat die pliesiebus er niet stond anders had ik toch aardig moeten zoeken voor een parkeerplekkie. Maar natuurlijk is ’t goed gekomen: veilig binnen….bij haar vriendin alweer.


  Maak melding

 86. Waaron niet Ingrid, terwijl ze zelf wel vertegenwoordigers van de meest dubieuze landen ontvangt…indaar geen godshuis in gaan. En in welke godshuizen mag ze dan nog meer niet komen? Nee, voor mij geen discussiepunt.


  Maak melding

 87. Ingrid, ze is jaren geleden ook op audiëntie bij de paus geweest. Volgens de mores van het Vaticaan in het zwart gekleed. Dat riep toen ook commotie op vanuit zwaar christelijke hoek. Niks van aantrekken lijkt me. Het gaat om wederzijds respect en rekening houden met elkaar.


  Maak melding

 88. Bedankt Youp, ook voor het mooie scrabble-woord….zo tussen Finkers door:

  Afgetuigde kerstboom

  Maxime tuigt de kerstboom af. Het is laat. Mevrouw Verhagen slaapt al. Ze wilde niks meer met hem drinken. Ze was zijn chagrijn zat. Spuugzat zelfs. Hij is boos. Boos en teleurgesteld. Vooral om de reacties. Dat een aantal columnisten hem tot op zijn veters af zou fikken had hij wel verwacht. Eentje vergeleek hem zelfs met een rat. Riooljournalistiek noemt hij dat zelf. De pers heeft hem nooit gemoeten. Dat snapt hij wel. Maar zijn partijgenoten. Daar baalt hij van. Die reacties zijn dodelijk. Geen enkele rechtstreekse reactie. Hij hoort ze op de radio, leest ze op het internet. Iedereen vindt zijn beslissing om de lege kar niet te gaan trekken verstandig. Het woordje ook valt steeds. Dat het ook voor hemzelf veel beter is. Dat impliceert dat het ook voor de partij beter is. Tenminste wat er van de partij nog over is.

  Het is geen kwestie van lawine meer. Een malse regenbui kan de laatste restjes CDA het dal in spoelen. Maxime neemt bal voor bal van de boom. Er zijn er pas twee gesneuveld. Eentje bij het aftuigen en eentje zomaar. Tussen kerst en oud & nieuw. Ping! Bal op de grond. Bal stuk. Net op het moment dat hij het Rapport Deetman zat te lezen. Het Rijke Roomse Leven! Juist toen viel die bal. Metaalmoe haakje? Zuchtje tocht? Wie het weet mag het zeggen. De piek stond ook zomaar scheef. Opeens. Uit zichzelf. Hij vond het slimmer om het nu te zeggen dat hij het niet zou doen. Dan hoefden ze hem ook niet niet te vragen. Want dat zat er natuurlijk dik in. Dat hij niet gevraagd zou worden. Niemand wilde hem nog. Iedereen had dat al duidelijk laten merken. De toon van de kerstkaarten was overduidelijk. Een voorgedrukt Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar. Meer kon er dit jaar niet af.

  De kerstkaartenoogst was sowieso mager. Zijn vrouw weet dat aan het internet. Veel wensen gaan tegenwoordig digitaal. Dat riep ze steeds. Tegen beter weten in. De schoorsteenmantel bij de buren stond overvol. Met handgeschreven wensen. Maxime kijkt naar zijn telefoon. Geen oproepen gemist. Domweg omdat ze er niet waren. Blekertje houdt zich koest, Peetom laat niets horen, Elco is te druk met zijn 341 bijbaantjes en Sybrand is waarschijnlijk skiën. Hirsch Ballin zwijgt, Lubbers zegt niks en de oude Hannie van Leeuwen neemt hij niets kwalijk. Zij heeft genoeg gezegd. Hij wilde niet luisteren. Maar waarom niks van Camiel? Zelfs geen sms??je. Die aanstellerige Camiel met zijn idiote uithaal toen op dat congres. Als een dronken prins Carnaval schreeuwde hij iets zogenaamd solidairs.

  Het ging meer om Camiel dan om hem. Hij had gedwee geknikt. Zich bewust van de camera??s. Soms moet je wel. Hij is blij dat Matthijs, Pauw en Witteman met vakantie zijn. Dat is de laatste aandacht waar hij op zit te wachten. Het woordje uitgekotst loopt door zijn hoofd. Het marcheert. Het stampvoet. Het doet pijn aan zijn wenkbrauwen. De kolencentrale meldt zich. Wordt dat zijn laatste wapenfeit? Een doorgedrukte kolencentrale in het Eemsdal? Doorgedramde viezigheid! De boom is leeg. Nu het stalletje nog opruimen. Dat mag naar zolder. De boom naar buiten. De vuilnisman neemt hem morgen vroeg mee. Een uitgevallen, kale kerstboom leunt tegen de overvolle kliko. Met nog een stukje slinger. Slinger van de Hema. Nog niks van Mark gehoord! En niks van Geert! Waar zijn jullie?

  Op tv ziet hij het noorden onder water lopen. Balgstuw! Mooi scrabblewoord. Imago tegen! Dat waren de woorden tegen Elsevier. Ongelukkig gekozen. Kat in het nauw. Maar had hij dan ??zelf verpest?? moeten zeggen? Of ??in mijn eigenhandig gegraven kuil gelazerd??? Dat zeg je niet. Hij surft nog wat over het net. Geen vrolijk woord. Niemand schaart zich achter hem. Hij doet de lichten uit en gaat naar boven. Daar kiest hij voor het logeerbed. Het koude logeerbed.

  —-
  Waar Geert is is duidelijk, vandaag. Ook met zijn tweet-scheten……maar uh eigenlijk weten maar heul weinig mensen WAAR ie voornamelijk is. GELUKKIG maar.


  Maak melding

 89. @Dame, ik vind het zelf ook prima, dat ze dit gedaan heeft. En inderdaad je weet dan welke normen er in dit land gelden, wanneer je een moskee wil betreden.


  Maak melding

 90. Dat geldt hier in nederland ook. Als ik in een kerk kom dan gedraag ik me ook zoals ik denk dat fatsoenlijk is en geen aanstoot geeft aan de gelovigen. Dus (zachtjes weliswaar ;)) meezingen in protestantse kerken. In de katholieke kerk is mijn gedrag bij de eucharistie het afhankelijk hoe mijn petje staat. Soms vind ik het respectvol om wel naar voren te gaan,soms juist niet.


  Maak melding

 91. Als er hier een hotemetoot op (priv?-/staatsbezoek) is, slepen we hem/haar toch niet direct een kerk in? (tenzij de gast er om verzocht heeft…).
  Het blijft ??n groot toneelspel, en in Abu Dhabi zijn nogal wat centjes te verdienen.


  Maak melding

 92. Dat doen we hier inderdaad niet, Drama. Ik denk dat een reden kan zijn dat de religieuze verscheidenheid hier al genoeg spanning heeft opgeroepen in het verleden en dat Beatrix zich als Konigin van iedereen niet al te openlijk één type kerk naar voren wil schuiven. Ik weet niet wat in Engeland of Noorwegen die een staatskerk hebben, gebruikelijk is.


  Maak melding

 93. @Dame ; ik denk dat in geen enkel “westers” land een kerkbezoek verplichte kost is, bij een staatsbezoek. Of het is op verzoek van de bezoeker.
  Als ik op staatsbezoek ga in Spanje, zou ik graag weer het Alhambra en de moskee in Cordoba bezoeken….


  Maak melding

 94. Plantje ; ik ken Litter niet, maar is “Battle of the Queen” (zie webiste van “de Enk”) iets voor jullie, of ben dat niveau al voorbij?


  Maak melding

 95. Nou Drama, je weet nu hoe je gekleed moet gaan!;D Dit was toch ook geen verplichting, ze had de uitnodiging kunnen weigeren. Niet dat een weigering beleefd is, maar toch. Ik denk dat ze dat bezoek machtig interessant vindt. Lijkt mij ook wel. Zo alleen durf ik geen gebedshuis van een ander geloof of denominatie in, maar op uitnodiging en begeleid lijkt het me boeiend.


  Maak melding

 96. Ik denk niet dat Trix iets gaat weigeren, Dame. Zeker niet als de geldstromen qua omvang niet helemaal bekend zijn, maar slechts in omvang kunnen toenemen.

  En eerlijk gezegd, denk ik niet dat ze bij een bezoek aan Jeruzalem achter in de bus zou plaatsnemen:o


  Maak melding

 97. @Dame, ik denk inderdaad dat het verschil is hier in Nederlans, scheiding van staat en kerk. Gaarom zal Trix, geen buitenlandse delegatie meenemen naar de kerk. Laten we dat ook maar zo houden.
  en inderdaad toen Trix naar de Paus ging was Nederland al bijna te klein.:)


  Maak melding

 98. M?gge!

  Bericht door drama, op 8 januari 2012 om 22:59
  Plantje ; ik ken Litter niet, maar is “Battle of the Queen” (zie webiste van “de Enk”) iets voor jullie, of ben dat niveau al voorbij?

  Ik zou het niet weten! Misschien is het wel wat. Ben je er zelf wel eens geweest? Is het ook voor coverbands?


  Maak melding

 99. Strak voor ’t huis in de berm van de sloot. Een zomaar-foto. Zou bijna zeggen bij “achtertuin”: was ’t maar waar….maar ik moet er niet aan denken dat alles te onderhouden. Ken trouwens nog een pand met een heule deftige achtertuin. In Westenholte, is te koop.


  Maak melding

 100. Had ik maar een grote achtertuin.Onze achter tuin is trouwens een goeie verstopplek voor inbrekers…Oke iets voor jou grote tuin:P
  Daar heb je hoveniers voor he….


  Maak melding

 101. Uh,

  Oke iets voor jou grote tuin

  hij is ongeveer voor een kwart van mij en mijn broertje en ik doen het onderhoud….vast nog wel een tijdje. Best leuk….maar we waren blij dat het wat later in ’t seizoen werd.

  Mogguh Tim en Doos geloof ik ook nog geen mogguh gewenst.
  Beregezellig allemaal: bedankt voor je connectie Doos.

  Maar we gaan eerst ff wat zakies regelen hier.


  Maak melding

 102. Jonnie Boer vandaag 47 geworden volgens Giel 😀

  Ken een ex-WVFer die topkok was bij em…toen naar die bajes en nu ergens in Ommen ofzo….Hopen dat die topper wel op de reunie komt. Maar ik hoef zijn naam vast niet naar de organisatie te mailen 8)


  Maak melding

 103. And I miss youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, toffe muziek dit uur. Tenminste wat ik meekreeg. Kidrock en Guns & Roses net!
  Bij @work

  Duidelijkheid? :D:D:D

  De nieuwe bestuursraad van Ajax bereidt in het geheim een gesprek voor tussen Louis van Gaal en Johan Cruijff. Dat gebeurt in opdracht van de ledenvergadering van de Amsterdamse voetbalclub, zo meldt AD Sportwereld.

  Voorzitter Henny Henrichs van de bestuursraad nam volgens de krant het voortouw en zocht Van Gaal tussen kerst en de jaarwisseling op. Het geheim gehouden bezoek in Noordwijk zou informeel binnen Ajax worden bevestigd.

  Bij zijn aanstelling op 22 december kreeg Henrichs in een motie het verzoek mee om zowel Cruijff als Van Gaal te behouden voor Ajax. De betrokken partijen zeggen niets over de voortgang. Wel is gezegd dat er ‘nog een lange en moeilijke weg te gaan is’.

  Op 18 januari is er een hoger beroep in een rechtszaak waarin Cruijff en een aantal trainers de rvc eerder hebben afgedwongen terug te komen op de voorgenomen benoeming van onder anderen Van Gaal.  Maak melding

 104. Erben Wennemars over maat Sven en gister (bij Frits Spits in Tijd voor 2)
  “Het heilige vuur brandt zeker nog bij hem en hij heeft nu weer alle tijd om het lichaam helemaal op orde te krijgen voor het WK” Kan mooi worden menschen. Een Wust met soort van revance gevoelens erbij :D:D:D


  Maak melding

 105. P G. heeft meestal wel een aansprekende mening. Hier kan ik niet over oordelen (ivm mijd-gedrag); wel interessant
  Stem

  Zelden een recensent zo de spijker op zijn kop zien slaan! :D:D:D


  Maak melding

 106. Odeon Hedon, moest natuurlijk aan Odeon denken omdat ik in het theater ook al eens van zeer goede muziek van NL-bodem heb genoten: BLOF…was een succes zeg!


  Maak melding

 107. Ik vind TVOH zwaar gekunsteld Dick, en er zijn al zo veel van dit soort programma’s geweest, voor mij hoeft het allemaal niet. Laatst heb ik noodgedwongen gekeken omdat dochterlief bij me thuis logeerde ( je doet toch wat uit liefde voor je kind!) maar van het gebodene werd ik niet vorlijk!


  Maak melding

 108. Eens met 14:37….gewoon het woord “talentenjacht” uberuitgekleed en as die Sjon de Mol nou eens een paar miljoen in AJAX investeerde >:(>:(>:( Overigens…..zal ff zien of ik je kan mailen.


  Maak melding

 109. Onderscheid hierin te maken is een van zijn minder sterke punten, maar ach, daar help ik ‘m dan weer graag en op fijnzinnige wijze mee! 😉


  Maak melding

 110. niet alles hoef op het web snap ik…lftd maakt toch niet uit…
  Joppuh volgens ben jij daar ook wel goed in om onzin te plaatsen….  Maak melding

 111. Is dat iets nieuws ofzo vermist zijn.dat is nu al de zoveelste…eerst die ontvoering…vraag me af wat voor raars dat was…toen die verstandelijk gehandicapte man.nu een vrouw….


  Maak melding

 112. Bericht door Eva2, op 9 januari 2012 om 12:44
  @Tim; Als ik daar nou nog 15 jaar op moet wachten (jij bent nu 19, toch?) word ik niet blij, hoor…

  Tsja, ik weet van mijn ouders dat het wel een soort van went, je leert ermee omgaan. En vanaf de puberteit gaat het sws beter.

  dick
  Bericht door dick, op 9 januari 2012 om 13:21
  Klopt Tim, zaterdag 25 februari…interessant. Eens kijken of we wat hebben staan en of er iemand mee wil: misschien. Dus jij gaat?

  Ik en meerdere 🙂


  Maak melding

 113. @Tim, gaat het beter na de puberteit. En wanneer is die over dan?
  Verder gaat het goed, druk met inwerken op mijn werk, donderdag de eerste “echte”systeem opleidingsdag.


  Maak melding

 114. Eva, een pastoor, dominee en rabbi hebben een gezamenlijk avondje. De pastoor en dominee zijn in een stevig gesprek verwikkeld over de vraag wanneer het leven begint. Volgens de dominee bij de geboorte, terwijl de pastoor meent al bij de conceptie. Na een lange discussie vragen ze de rabbi om zijn opvatting. De rabbi zegt: “voor mij begint het leven als de kinderen het huis uit zijn en de hond dood is”.;)


  Maak melding

 115. Dame, jammer dat er geen imam bij dat gesprek aanwezig was. De imam zou vast en zeker gezegd hebben dat zijn leven pas begint wanneer hij bij Allah is met al zijn maagden.


  Maak melding

 116. Die aanvulling van mij vond ik wel leuk en heeft niks met politiek te maken. De imam behoort tegenwoordig toch ook tot onze cultuur?


  Maak melding

 117. “If you’re think you’re better of alone”-remix net op SLAM….mooi liedje! En geloof ik het 1e nr. dat ik daar helemaal uitluisterde….weet de artiest echter niet. 😮

  Kan ik iets voor je doen-De Dijk bij Giel

  Tom van ’t Hek had een aansprekend stuk over de 24-jarige superster Messi; logisch.
  Mooie strijd Zonderland-Wams is aanstaande!

  Vlakdaarna mocht een wel hele domme wielrenner in Zwartsluis het (te rustig geproduceerde) geluid van mijn claxon aanhoren. Nu eerst de koffie opmaken en aan het hardwerken…….
  —–

  CDA wil Camiel, Camiel wil naar de pegels van KLM- net bij Giel

  Idd (eindelijk heeft TELETROEPTOETERT een punt: OV-chip/OC-jaarkaart en OV-Studentenkaart SPUUGZAT….en de tijd van mailen met die gasten is voormij wat mij betreft…..al uh, zullen ze wel weer niet telefonisch bereikbaar zijn >:(>:(>:(


  Maak melding

 118. Eric Cantona schijnt overigens in de running te zijn voor BURGEMEESTER VAN ZWOLLE…..als ie het niet redt om Zakoezie te verslaan. Ach, als ie dat kraagje voortdurend overeind houdt kan ie toch wel scoren bij de “haantjes”? Go Eric :D:D:D

  Bouncer vanmorgen ook al gehoord: je kunt een dinsdag slechter beginnen :-*:-*:-*


  Maak melding

 119. Dj Jurgen….kon er niet meer op komen; bedankt. (slecht/selectief in namen he)….zo, persoonlijk getrokken…..laat maar 😉

  Maar die kerel op wie Rowwen H?ze gebasseerd is, ben ik verdorie al weer kwijt.

  Vind Pat Bannater…..dat liefde een slagveld is, nu ook nogsteeds erg goed :D:D:D

  OV-chipkaart is misschien een mooi streven. Als je er 1 probeert aan te vragen: kost het voor een leek heel veel moeite en standaart al duurder als het was! Als gecombineerd reisdocument met “studentenkaaart” komt er wel heul veul kijken bij een koppeling:

  Bovendien als ze ergens op willen bezuinigen? Kick die reisfaciliteiten voor mensen die het niet nodig hebben er maar af en geef die studenten wat extra studiefinanciering? Maar ja die deal met de OV-verstrekkers is natuurlijk dichtgetimmerd >:(>:(>:(


  Maak melding

 120. @Plantje ; mfc-de-enk.nl is de website van de Enk, en daarop de info voor de Battle of the Queen. Ik ken die battle niet.
  Mijn enige ervaring daar is enkele jaren geleden op queensday met een gelegenheidsband een mooie set van pinkfloyd gespeeld. Is altijd feest op het assendorperplein.:D


  Maak melding

 121. Idd Drama: Pink Floyd-Bob Geldof en Roger Waters speelden er toch in (heb ik een naam-jump?) kun je er wat meer over vertellen drama?

  Rod 67 al, vandaag jarig: Nou van Harte Rodje, neem er maar een goeie Scotish Whiskey op in deftig gezelschap. Hoop nog eens te vernemen dat het goed met em gaat! Top2000 volgend jaar?


  Maak melding

 122. Mijn all time favorite van Rod is toch wel het schitterende ingetogen gezongen “What do you want me to do”, van het album “When we were the new boys”. een schitterende tekst ook, echt ’n kippenvel nummer. Ook het titelnummer mag er zijn trouwens, dit is een zwaar onderschat album dat nooit de verdiende erkenning en aandacht heeft gekregen!


  Maak melding

 123. Bericht door ingrid, op 9 januari 2012 om 21:20
  @Tim, gaat het beter na de puberteit. En wanneer is die over dan?
  Verder gaat het goed, druk met inwerken op mijn werk, donderdag de eerste “echte”systeem opleidingsdag.

  Als die voorbij is gaat het een groot stuk beter 🙂


  Maak melding

 124. Frits Spits in interessant nu: wie is zijn gast? Straks over 70 jaar Liesbeth List…..Nu

  Binnen
  Borsato

  Ff afluisteren en dan: DE ZON IN op 10 januari gewoon :D:D:D


  Maak melding

 125. Joppuh, gister Wim T. Schippers ook gezien in ‘Bea’s live?’ Benno, Wim-Lex. Claus die meldde dat ie Pim ook niet mocht maar….En die pruik op ’t end. :D:D:D


  Maak melding

 126. :D:D:D strakke uitdaging he en wat een heerlijk gevoel moet dat zijn, zo uitdagend dicht bij ut grensje te zitten….um bijna an kunn’n tikk’n…..en gewoon ff pas op de plaats maken.


  Maak melding

 127. Er zaten heel veel meer waarheden, en humor in, vrees ik. Zo kan ik me erg goed voorstellen dat Bea gewoon is blijven zitten. Al brak ze daarmee haar belofte aan “die schat die hopelijk ook nog eens zijn stropdas doorknipt in de serie”.


  Maak melding

 128. Mart Smeets wordt 65 :D:D:D

  DWDD
  Tafeldame: Claudia de Breij
  – Over de sport ijsspeedway, met ijsspeedwayrijder Roelof Thijs en presentator Tom Egbers
  – Twan Huys over de Republikeinse voorverkiezingen
  – Muziek van Blaudzun
  – In de DWDD Recordings: Guus Meeuwis en Maurits Westerik (zanger van GEM)

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Gerechtshof: Albayrak mag weer aan het werk
  – Campagne VS: welke tactiek werkt?

  Sportnieuws in Nieuwsuur
  – Turnen: het Olympisch kwalificatietoernooi in Londen, waar Epke Zonderland en Jeffrey Wammes strijden voor plaatsing op ‘individuele meerkamp’

  JP Geelen :D:D:D Johan-3 Hahaha En wat laat onze Aar zich kennen 🙁

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) zag Radar (maandag, Nederland 1, 2.379.000 kijkers), waarin de Loden Leeuwen voor de slechtste televisiereclames werden uitgereikt, en vroeg zich af wat een reclame zo onuitstaanbaar kan maken. ??Slechte casting, abominabel acteerwerk, beroerde teksten, breed uitgemeten onsmakelijkheden als maagzuur en schimmelnagels, maar wat mij betreft vooral: mislukte humor. Niets zo pijnlijk als de grap die doodslaat, vooral wanneer het nauwelijks een grap is.?? En dus is Johan Derksen de terechte winnaar? ??Pijnlijker vond ik zelf het spotje met Arie Boomsma in naam van een koffiemerk. Hij eindigde als tweede, maar had van mij mogen ??winnen??. Boomsma wilde niet reageren op zijn tweede plaats in het eindklassement. Fout op fout: dat is pas irritant.??


  Maak melding

 129. Bericht door dick, op 10 januari 2012 om 17:16
  Epke is boven Wammes geëindigd.

  Hoe moet ik me dit voorstellen?
  – Tijdens het ringzwaaien, in een ongeluk?
  – Schriftelijk?
  – Een meer 18+ gebeuren?


  Maak melding

 130. Goeiemorgen, Idd ontroerend Eva. 20:23 kwalificatie loopt niet helemaal zoals gehoopt: Epke zal toch wel naar de Spelen in LONDEN mogen! Er mag er maar 1.

  Tom van ’t Hek had vanmorgen interessant nieuws over “hoe de tennissers er mondiaal voor staan” aan de vooravond van de Australian Open. Bij de dames is Venus veruit de beste maar ontbreekt….nu ligt de strijd open.
  Bij de heren is Djokovic favo. Nadal had dit jaar al verloren en de door Ivan Lendl gecoachte Murray schijnt altijd tevoren nogal hoog van den toor’n te blazen. Federer was niet geheel blessurevrij gebleken oid?


  Maak melding

 131. Wat was dat voor Haagse mop goed 8:30 bij Giel 😮 Wel lachen, The Extersist oid hoorde ik in de snelheid? Kom er eens wansmakelijk op terug Gielmans. Heaven nu gaat het alweer over The Voice & Songfestival….ben alweer bij Veronica. Waar vanochtend een hilarisch gesprek was met een redacteur van de Revu.


  Maak melding

 132. 1 op de 6 begeleiders begreep ik Ingrid: sympatiek gebaar…..Ben verd#%*#%# wel eens benieuwd naar de toenaderingspogingen tussen JC en Lowie. Dat die Ajax gast bij Lowie was is toch echt alweer een poosje geleden >:(

  Zal toch ook geen haantje zijn? Een haantje die tussen 2 uberhaantjes moet bemiddelen 😮


  Maak melding

 133. Klopt: gerucht. Gaat vaak snel in de voetballerij….zo kun je er nixxx van dat je het vern**kt hebt….zo ben je 1e (?) kandidaat van Heerenveen. Toch vind ik het ook altijd weer lachen hoe belangrijk trainers (toch passanten) zichzelf maken, op allerlei niveau’s. Hoorde mooie meneer Maaskant gister weer, die ergens in “The middle of nowhere” gaat trainen/traint. Ging alleen maar over de stad….Krakau: nogal jammer ja.

  We gaan de 28e een kijken wat Hans Kraay jr. in korte tijd heeft neergezet bij SVZW….hij mag naar de Tapijt-/Gordijn-/Handel in alles stad :D:D:D Ben weg.


  Maak melding

 134. Eric Corton 43 jaar?????
  You have got to be kidding me????

  Ik dacht dat BN’ers er alles aan deden om er jonger uit te zien??
  Eric Corton lijkt eerder een 50- er…


  Maak melding

 135. Vanochtend o.a. Nirvana, Feargal Sharkey ⤽A good heart⤝ & A Forrest van The Cure die misschien ⤽gewoon⤝ op PINKPOP komt!

  NU BLOF bij FRITS SPITS “Dit is wat het is” :D:D:D


  Maak melding

 136. Bericht door ingrid, op 11 januari 2012 om 15:36
  @Tim, ga je met je klas, of met je vriendin. Of beiden wanneer ze bij jou in de klas zit.

  Ik ga met deel van mijn opleiding, niet per se uit mijn klas. Weet er wel een paar uit mijn klas die meegaan. Vriendin zit niet in dezelfde klas noch op dezelfde school 😉


  Maak melding

 137. Bericht door ingrid, op 11 januari 2012 om 15:56
  @Plantje, hoe gaat het thuis nu je weer aan het werk bent. Kan Melanie al redelijk uit de voeten?

  Gaat op zich wel goed alleen Melanie zit wel “vast” thuis. Ze kan nog niet zonder krukken lopen en dus nog niet met de kinderwagen erop uit. En Sanne kan nog niet achter op de fiets zitten.
  Dus dat is nog even geduld hebben.


  Maak melding

 138. @Plantje, okee vervelend dat ze “vast” zit thuis. Maar er zit een stijgende lijn in haar herstel, en dat is mooi. En wanneer het voorjaar wordt, en hopelijk echt mooi weer, zal ze wel weer genoeg hersteld zijn.


  Maak melding

 139. Kunnen ze altijd proberen Dame…beetje verkleden…er staat vast genoeg rioolpers aan de poort om er een item van te maken. Zijn ze ook nog in beeld (gevangen). Maar lukken gaat ut niet.


  Maak melding

 140. Ff DWDD kijken: Prem = tafelheer met oa
  Yori Swart (singer songwriter) doet muziek
  Theo Maassen 😀 (over film “Doodslag”)
  Discussie over het Koningshuis met Erik van Muiswinkel 😀


  Maak melding

 141. Amstellive, over 2 weken: er lijkt hier geen belangstelling.

  De pruik van Bea werd net behandeld op DWDD
  Domme discussie: wat mag en wat moet getoond worden.


  Maak melding

 142. @Plantje; Een fietskar met een speciale babyschelp in de zitting… Hebben wij in het begin ook voor Rosalie gebruikt. Met vrieskou niet ideaal, maar met de temperatuur zoals nu prima te doen… Mail me anders even, we hebben er nog 1 staan…


  Maak melding

 143. Nog even een discussie-onderwerp in de groep gooien:

  Vrouwen met een PIP kunstmatige borstimplantaat, kunnen deze, door de staat vergoed, laten verwijderen ivm het lekken. Echter… de staat vergoed NIET een vervangend exemplaar!!!

  Hoe erg vind ik dat!!!!!

  Heb je k*nker overwonnen, heb je een implantaat genomen om de psychische pijn wat te verzachten, wordt je nu WEER geconfronteerd met die historie!! Mag je nu ALSNOG met de gevolgen van toen rondlopen!! Ben je dus mooi voor de 2e keer slachtoffer!!

  BELACHELIJK!!!

  Zo! Dat wilde ik nou even kwijt!!  Maak melding

 144. Dank voor het meedenken Eva! Ik zal eens met Meltje overleggen.
  Ze moet het natuurlijk ook wel aandurven! Nu gaat ze af en toe op de hometrainer zitten en dat is natuurlijk veel minder risicovol.


  Maak melding

 145. Eva…gaat het alleen om borstimplantaten voor vrouwen die één of twee borsten moeten missen door borstkanker? Of gaat het ook over een borstvergroting voor vrouwen die gewoon niet tevreden waren? (Dat laatste kan ook grote impact hebben, maar is voor mijn gevoel toch anders)


  Maak melding

 146. @Plantje 20:57 Ik heb ze geen onderscheid horen maken…
  Medisch gezien vind ik het natuurlijk het allerergste

  … maar…dan nog…

  Als het gaat om een cosmetische ingreep, dan moest je die toch zelf betalen, was vast niet goedkoop. Nu blijkt dat je een ondeugdelijk product hebt. Bij andere producten is het dan zo, dat ze je in dat geval geld terug geven, toch???


  Maak melding

 147. @Eva, ben het met je eens maar dan krijg je dus de discussie, wie is er verantwoordelijk, ik vind de leverancier die het product geleverd heeft. En dat bedrijf uit Frankrijk is na zoveel negatieve reclame waarschijnlijk al failliet voordat jij daar je claim kunt neerleggen.


  Maak melding

 148. @Ingrid; In Nederland schijnen er niet zo veel “gevallen” te zijn. En als je iemand dan toch al op de operatie-tafel neerlegt, dan is dat andere implantaatje toch ff peanuts??? Of denk ik te simpel???


  Maak melding

 149. Nee ik denk niet dat je te simpel denkt. En inderdaad wanneer ze tocht moeten opereren om ze te verwijderen.Dan kan volgens mij de nieuwen in dezelfde ronde geplaatst worden. Maar inderdaad misschien is dit iets te kort door de bocht gedacht van ons.


  Maak melding

 150. Eva, zo’n aanhangwagentje daar kunnen kinderen ook wel wat langer in zitten of niet? (En dan bedoel ik: ook als ze nog wat ouder zijn)
  Verkoop je die van jullie? Ik heb ook geen idee wat zo’n ding moet kosten!  Maak melding

 151. @Plantje; Er kunnen een baby en een kleuter tegelijkertijd in. En je kan um van de fiets loskoppelen en als wandelwagen verder gebruiken.


  Maak melding

 152. Anomnieme Stijlloze-stukjesschrijver over ons:

  Zwolle

  De stad Zwolle is net als de gelijknamige voetbalclub een gevalletje ‘net niet’. Had qua centrum, ligging en geschiedenis best een leuk ding kunnen worden, maar besloot in plaats daarvan er voor te kiezen om Zwolle te zijn. Beetje jammer. De blauwvingers wonen een beetje in een twilight zone. Aan de éne kant de Randstad, aan de andere kant Teletubbieland. Kortom, als je in Zwolle bent, ben je niet in de middle of fucking nowhere. Maar je kunt het vanaf de Peperbus wel zien liggen.
  Plus: De Librije
  Min: Meedoen met carnaval als Sassendonk
  Leukste Zwollenaar: Herman Brood

  Overijssel

  Transisalania, dat begint eindelijk ergens op te lijken. De brug tussen het noorden van Nederland en de rest. Platteland waar men ontdekt heeft dat beschaving zo zijn voordelen kan hebben, zeg maar. Plopsaland met doorgroeimogelijkheden. In Zwolle hebben ze rappers en in Enschede kunnen ze leuk voetballen. Dat is op zich allemaal wel cool. De inwoners hebben een nuchtere swagger die toch wel als cool bestempeld kan worden.
  Plus: Het Twentse accent
  Min: Beugelfles
  Coolste Overijsselaar: Herman Finkers  Maak melding

Reageer