Het weer: wisselvallig

Zwolle – Zondag zijn er ’s ochtends buien afgewisseld door korte opklaringen en staat er een vrij stevige noordwestenwind. In de middag neemt de wind geleidelijk wat af naar een matige en aan de kust vrij krachtige noordwestenwind. Het aantal buien neemt steeds meer af, al blijft een enkel buitje aan het eind van de middag niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt op 8 of 9 graden.

07-01-2012_weerfoto__peperbus_gezieen_vanaf_de_veemarkt.jpg
Peperbus, gezien vanaf de Veemarkt

Zondagavond zijn er wolkenvelden en opklaringen en neemt de wind nog wat verder af. In de nacht neemt de bewolking toe en gaat het regenen. De temperatuur daalt naar 3 graden in het oosten en 5 graden in het westen van het land. Maandag is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind draait wat naar het westen en het wordt maximaal 8 of 9 graden. ’s Avonds wordt het vanuit het noordwesten droog en koelt het in de nacht af naar een graad of 3.

Dinsdag is het droog en zijn er flinke zonnige perioden en af en toe wat wolkenvelden. De wind draait naar het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 6 tot 8 graden. De rest van de week is het overwegend droog, maar wel zacht met maxima rond 7 graden.

Artikel delen:

Reageer