Huisken en Baerends verlengen contract

Zowel Gerrit Huisken als Jorrit Baerends heeft het contract bij Landstede Volleybal verlengd. Naast Joost Kooistra en Marcel Birza, zijn nu ook Gerrit Huisken en Jorrit Baerends toegevoegd aan de selectie van 2007-2008.

De 25-jarige Jorrit Baerends heeft voor één seizoen bijgetekend in Zwolle. De passer/loper, die afgelopen seizoen vriend en vijand verbaasd heeft in Zwolle, wil graag langer in de hoofdstad van Overijssel blijven. Baerends: “Ik wil graag aan het Zwolse publiek laten zien dat wij als ploeg veel beter kunnen dan afgelopen seizoen. Met een dubbel programma in het vooruitzicht, hoop ik op veel spektakel in de ZBC hal”. De 29-jarige Gerrit Huisken tekende afgelopen week een contract voor 2 jaar. Voor de 2.10 meter lange midspeler wordt het zijn derde seizoen bij de Zwolse eredivisionist. Huisken heeft de club al in een vroeg stadium laten weten, in Zwolle te willen blijven. “Landstede Volleybal past uitstekend bij mij. We trainen veel en daarnaast heb ik de mogelijkheid om dat prima te combineren met mijn baan in het ziekenhuis in Zwolle”, aldus Huisken.

Met Arno van Solkema en Kooistra, Birza, Huisken en Baerends als vast gegeven in de selectie van 2007 – 2008, krijgt Landstede Volleybal aardig vorm. Momenteel vinden er gesprekken plaats met zowel huidige als nieuwe spelers voor de selectie van komend seizoen.

Artikel delen:

Reageer