FC Zwolle huurt mogelijk spits Ruud ter Heide

Zwolle – De FC Emmen-spits Ruud ter Heide gaat waarschijnlijk nog deze winterstop de selectie van FC Zwolle versterken. Interim-directeur Johan Stuulen van FC Emmen werd vrijdagochtend in de persoon van Bert Konterman benaderd door de koploper van de Jupiler League, die met enkele blessures kampt. Dat meldt RTV Drenthe.

"Zowel FC Emmen als Ter Heide zelf staat positief tegenover een verhuur. Volgens Stuulen is trainer en technisch manager René Hake not amused over het aanstaande vertrek van de 29-jarige spits, maar heeft hij wel begrip voor de situatie. Ter Heide scoorde dit seizoen vijfmaal in zeventien wedstrijden en heeft in Emmen nog een contract voor tweeënhalf seizoen. Binnen enkele dagen wordt bekend of Ter Heide inderdaad naar FC Zwolle verkast."

Artikel delen:
Reacties 12
 1. heb je de Vries zien spelen in de wedstrijd Zwolle – Cambuur? Die vent is zo oud en langzaam, het was gewoon zielig om te zien hoe de verdediging van Zwolle hem heen en weer liet hobbelen, was elke keer minimaal 5 seconden later dan dat de bal weer gespeeld was. Die heb je echt niet nodig.


  Maak melding

 2. Ik heb de onderlinge wedstrijden van vorig seizoen nog op m’n netvlies staan, kalle. Hij is wel over z’n top, maar lijkt me nog wel te prikkelen voor een uitdaging, met kans op promotie.


  Maak melding

 3. Die de Vries hoef ik niet in het mooie blauw-wit te zien met z’n gekken gebaartjes naar het uitvak toen in Leeuwarden. Laat hem maar lekker daar in Friesland bij die “comateuse reus”.

  Ruud is daarentegen wel een aanwinst. Geen spits voor de Ere maar wel beter dan het gemiddelde in de Jupiler league. Laat hem maar komen.


  Maak melding

 4. misschien zie het fout, maar..

  Van de Jupiler League, naar de derde klasse. Het is een flinke stap terug. Ruud ter Heide maakt de stap volgend seizoen op parttimebasis. De spits blijft spelen voor FC Emmen, maar gaat daarnaast aan de slag als assistent-trainer bij Eilermark.

  Een bijzondere beslissing van de aanvalsleider van de Drentse profclub. Stiekem lijkt hij al aan een trainerscarri?re te denken. ,,Ik wil na mijn carri?re in de voetballerij bezig blijven⤝, zegt Ter Heide in De Twentsche Courant Tubantia. ,,Ik ga volgend jaar de cursus oefenmeester II en III volgen en praktijkervaring opdoen bij Eilermark. Ik word assistent.⤝  Maak melding

 5. Natuurlijk doen en inzetten waar en wanneer maar nodig, wie weet pakt het voor beide partijen goed uit. Wat betreft de Vries en het commentaar daarop, comateuse reus en langzamer dan Bokito, daar vraagt deze uitermate vriendelijke reus toch niet om? Bovendien als Bokito achtermij aan rent, moet je kijken hoe hard ik loop.


  Maak melding

 6. Als je mij gevraagd had wie nu het team zou kunnen versterken had ik het niet geweten maar ter Heide..tja..laat maar komen.
  En uhh, de Vries? Ben je helemaal gek geworden?? Natuurlijk niet!!!


  Maak melding

Reageer