Stille tocht voor overleden dakdekker in Stadshagen

Zwolle – Zondagavond vond in Stadshagen een stille tocht plaats voor de overleden dakdekker Jurrien. De 44-jarige Jurrien verongelukte de afgelopen week bij een bedrijfsongeval op een bouwplaats aan de Klokkengieterlaan.

stilletocht_1.jpg

Vanaf de startlocatie aan het Fonteinkruid liepen meer dan 200 personen mee in de stille tocht naar de bouwplaats in de Zwolse wijk. Er werd bij aankomst op het hek een kruis gehangen en een foto door de nabestaanden. Daar konden de belangstellenden ook kaarsjes plaatsen bij een hekwerk bij de plek des onheils.

stilletocht_11.jpg

stilletocht_3.jpg

stilletocht_4.jpg

stilletocht_9.jpg

stilletocht_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. ik hoop dat het goed gaat met vrouw en kinderen ,
  het is een goede man stond altijd voor iedereen klaar , tevroeg om zijn vrouw en twee kindren te verlaten. rip


  Maak melding

 2. Ik wil vrouw en kinderen en natuurlijk de rest van de nabestaanden enorm veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd…:'(:'(
  Als ik had geweten van de stille tocht, had ik meegelopen…

  @ Sjabbo: mee eens… beetje vreemde reactie…


  Maak melding

 3. vreselijk wat er gebeurt is, maar het lijkt wel alsof voor alles tegenwoordig een stille tocht plaatsvind. Dat haalt wel een beetje het speciale en de bedoeling van de tocht onderuit…. hoe goed bedoelt ook.


  Maak melding

 4. Goed dat Weblog Zwolle erbij was!!
  Het valt me zwaar tegen dat de Stentor geen bericht deed in de krant.
  Ik verwacht nog wel bericht in de Swollenaer vanavond.


  Maak melding

 5. achja moeten we dit nieuws nu overal in gaan zetten.een stille tocht zegt al iets van dat er iets is gebeurd wat de gemeenschap enorm aan het hart gaat dus alles in stilte verwerken heet dat.dus als de media er iets van schrijft of helemaal niets kan ik mij niet druk om maken wel dat het de familie kracht geeft dat er zoveel mensen met hun mee leven door mee telopen in een stille tocht.


  Maak melding

 6. Als je langs de plek des onheils loopt en de foto van de betreffende man en vader ziet hangen, dan besef je pas echt dat het om een vreselijke situatie gaat.


  Maak melding

 7. @Freddie, de stille tocht was niet helemaal zo groots bedoeld hoor. Was initiatief vanuit naaste familie.. maar is als lopend vuurtje gegaan.. vandaar de opkomst.


  Maak melding

Reageer