Stille tocht voor overleden dakdekker in Stadshagen

Zwolle – Zondagavond vond in Stadshagen een stille tocht plaats voor de overleden dakdekker Jurrien. De 44-jarige Jurrien verongelukte de afgelopen week bij een bedrijfsongeval op een bouwplaats aan de Klokkengieterlaan.

stilletocht_1.jpg

Vanaf de startlocatie aan het Fonteinkruid liepen meer dan 200 personen mee in de stille tocht naar de bouwplaats in de Zwolse wijk. Er werd bij aankomst op het hek een kruis gehangen en een foto door de nabestaanden. Daar konden de belangstellenden ook kaarsjes plaatsen bij een hekwerk bij de plek des onheils.

stilletocht_11.jpg

stilletocht_3.jpg

stilletocht_4.jpg

stilletocht_9.jpg

stilletocht_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
  1. vreselijk wat er gebeurt is, maar het lijkt wel alsof voor alles tegenwoordig een stille tocht plaatsvind. Dat haalt wel een beetje het speciale en de bedoeling van de tocht onderuit…. hoe goed bedoelt ook.

  2. achja moeten we dit nieuws nu overal in gaan zetten.een stille tocht zegt al iets van dat er iets is gebeurd wat de gemeenschap enorm aan het hart gaat dus alles in stilte verwerken heet dat.dus als de media er iets van schrijft of helemaal niets kan ik mij niet druk om maken wel dat het de familie kracht geeft dat er zoveel mensen met hun mee leven door mee telopen in een stille tocht.

Reageer