Het weer: bewolkt

Zwolle – Maandag is er ’s ochtends veel bewolking en kan een beetje regen vallen. In de middag passeert een frontale storing en daardoor neemt de neerslagkans toe. De wind draait in de loop van de middag van zuidwest naar noordwest en is matig in het binnenland, windkracht 3 of 4 en vrij krachtig aan de kust, windkracht 5. De maximumtemperatuur ligt rond 9 graden.

08-01-2012_weerfoto__pelserbrugje.jpg
Pelserbrugje

Maandagavond wordt het droog en klaart het op veel plaatsen breed op. In de nacht koelt het met weinig bewolking af naar 4 graden in het oosten en 6 graden in het westen. Dinsdag zorgt een hogedrukgebied boven onze omgeving ervoor dat het een overwegend droge dag wordt, met wolkenvelden en af en toe zon. Er staat weinig wind uit meest zuidwestelijke richting en de temperatuur stijgt naar een graad of 8. Woensdag is het ook droog, met regelmatig zonnige perioden, maar ook af en toe wolkenvelden. De maxima liggen dan rond 9 graden. De dagen daarna zijn de neerslagkansen klein en wordt het iets frisser. De kans op nachtvorst neemt dan ook weer wat toe.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Inderdaad een heel mooie foto. en ook nog eens een nuttige en druk gebruikte brug, dat kun je van de dubbele boogbrug bij de Spiegel niet zeggen.


    Maak melding

Reageer