Vrouw vermist aan Nieuwe Veerallee in Zwolle

Zwolle – Sinds zondagmiddag 16.00 uur wordt er een 54-jarige vrouw vermist aan de Nieuwe Veerallee in Zwolle. Van deze vermissing ging maandagavond rond 19.10 uur een Burgernetmelding uit.

politie_logo_4.jpg

Signalement: 54 jaar, blank, 1,78 meter lang, heeft een slank postuur, donkerbruin haar tot op de schouders, lange zwarte stoffen jas, brede beige sjaal en een blauwe spijkerbroek.

UPDATE. Actie Burgernet is beëindigd om 20.20 uur. Meer dan 5000 deelnemers van Burgernet kregen een melding. Er kwam één tip bij de politie binnen. De bewuste dame is nog niet aangetroffen. Mocht u haar alsnog zien kunt u bellen met de politie op 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Mogelijk na aanleiding van de tip die zij hebben gekregen?

  Misschien bleek wel uit die tip dat zij inmiddels al buiten zwolle is? 😉


  Maak melding

 2. Viel mij idd ook op. Kreeg de melding per SMS – dus aangezien ik mij aangemeld had moest ik ook ff wat doen. Dus gelijk rondje gelopen.
  Blijkt ze al vermist sinds gisteren vermist dus is de kans dat je haar in het donker tegenkomt wel errug klein lijkt mij zo.
  Ik hoop in ieder geval voor de betrokkenen dat ze snel gevonden wordt.


  Maak melding

 3. Wat word bedoelt met dat ze aan de nieuwe veerallee vermist is? Is ze daar voor het laatst gezien? Woont ze daar? Vind t maar onduidelijk allemaal.. Misschien is een foto verspreiden handig..? Hoop dat ze snel gevonden word


  Maak melding

 4. waarom staat de naam van mevr er niet bij eigenlijk is dat om haar te beschermen ?want juist met naam is het voor sommigen juist misschien makkelijker zoeken !stel met naam …iemand die je vaag kend alleen van hallo naam en soms een praatje.En je weet dat die is vermist en je ziet haar dan is het makkelijker om wat te doen en ergens naar uit te kijken dan op een signalement ..Ik snap trouwens ook niet dat de actie is gestopt terwijl mevr nog niet gevonden is .Hoop voor haar omgeving dat ze snel gevonden word!


  Maak melding

 5. Daar hadden ze dan ook nog wel een burgernet smsje aan mogen wijden! 😉

  Mooi dat ze weer terecht is!

  Ik heb het burgernet smsje ook gehad. Maar ik ben het wel met bovenstaande reacties eens, dat er iets beter over één en ander nagedacht mag worden.


  Maak melding

Reageer