Ladies Circle Zwolle organiseert Orange Dinner

Zwolle – Op zaterdag 11 februari 2012 organiseert ladies’ Circle Zwolle een heuse Dinner for Hope. De opbrengst van het Dinner for Hope komt ten goede aan Stichting Orange Babies. Naast een heerlijk 4-gangen diner treedt er live muziek op, wordt er een grootse loterij georganiseerd met prachtige prijzen en laat de locatie Equipe niets aan de verbeelding over. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Ladies Circle Zwolle is onderdeel van Ladies Circle Nederland, een internationale serviceclub van, voor en door vrouwen met het motto “vriendschap en service”. In Nederland zijn er inmiddels 70 circles met ruim 800 leden en wordt er actief gewerkt aan het opzetten van projecten ten gunste van de goede doelen. Ladies’ Circle Zwolle heeft al vele regionale en nationale projecten een warm hart toegedragen en wil dat nu ook voor het internationale serviceproject Stichting Orange Babies doen.

Datum: zaterdag 11 februari 2012
Tijd: 19.00 – 00.30
Locatie: Equipe, Stadionplein 1, Zwolle
Dresscode: A touch of orange

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met hiv virus of er direct mee te maken hebben.

Daarnaast wil Orange Babies mensen in Nederland, en het liefst heel Europa, bewust maken van de problemen van hiv/aids in Afrika. Orange Babies zamelt geld in door onder andere creatieve fashion en lifestyle evenementen te organiseren zoals het jaarlijkse Orange Babies Gala, en allianties aan te gaan met sponsoren zoals Lief!, Cartier, MAC cosmetics, Expresso, Hyundai, Kruidvat, Nelson en media partners. Alles met het doel om zoveel mogelijk donateurs en geld te werven om de 25 projecten in Afrika te continueren en uit te breiden.

Meer info: info@orangedinner.nl

Artikel delen:

Reageer